Steam Yaz İndirimi Başladı

Merakla ve hasretle beklenen yaz indirimi nihayet başladı.

ETS 2 9,75 TL ile MP olan paket mi satılık yoksa SP olan mı oluyor?
20.20 Tl bakiye var. Adam akıllı bir oyun önerisi rica ediyorum?

CSGO var
Ets 2 normal aliyorsun sonra truckmp diye bir site var oraya üye olup mp indiriyorsun

@Terracide %20 indirim bile o oyun için iyi aslında. Yıllardır uygun bir fiyattan satış yapıyorlar. Senelerdir düzgünce indirime girdiğini de görmedim. Oyunun sunduklarına bakarsak, 31 TL bir şey değil bence. Tam fiyatını verip aldığım ender oyunlardandır, hiç pişman değilim. :)
Aslında hoşuma gideceğini düşünüyorum çünkü böyle farklı senaryolar denenebilen oyunlar çok hoşuma gidiyor. LFS'de çok yapardım araç vitesteyken yapılan fren mesafesiyle boşta yapılan fren mesafesi veya rolantide yokuş çıkma denemesi falan zevkli oluyordu. Siz yazınca bir heyecanlanmadım değil. Ama bir keşke multiplayer olsaydı diyorum. Olsa var ya indirimsiz haliyle bile alırım.

@Terracide Yapılacakların neredeyse sınırı yok diyebilirim. Multiplayer mod desteği olmaması da normal aslında. Oyunun fizik motoru çok fazla kaynak istiyor. En iyi senaryoda, cihazlar aynı ağ üzerinde olabilir ama onda bile gecikme değerleri ve bağlantı hızı önemli hale gelecek. Güncel teknoloji ile beklememek doğru olur. Belki 5-10 sene sonra rahatlıkla yapılabilir. Şimdilik, tek kişilik modda bile çok keyifli oluyor. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı