Steam Yılbaşı Görevleri Yapma

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.353
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Steam'in yılbaşı görevlerini yapıyordum ama şu aşağıdaki görev bir türlü olmuyor. Sohbette bütün ifadeleri kullandım ama yine de yapıldı diye tik atmıyor üzerine. Ben mi bir şeyi yanlış anlıyorum nedir? Yapabilen arkadaşlar bana öğretirse çok mutlu olurum. İyi forumlar:)

Ekran Alıntısı.PNG
 
Bende kaç defa attım olmadı bir türlü. :D Anasayfada sana bir tane ifade veriyor hediye olarak. O sekmeyi bulup hediyeyi alıp onu atmalısın öyle oluyor.
 
Etiketi Kullan'A basman gerekli. Ve kontrol etmek istersen envanterine girip steam bölümünde bir ifade vermiş olması gerekli o ifadeyi bir arkadaşın ile sohbet atarken yazman yeterli. Veya arkadaşğın ile sohbete girdiğinde zaten orada bir hediye görünümlü bir şey olması gerekli. Hediye ifadesine tıkladığında zaten en üstte göreceksin tek başına onu göndermen yeterli.
 
Evet arkadaşlar maalesef çok basitmiş. Boşuna debelenmişim:) Sağolsun Steam açıklarken biraz saçma sapan anlattığı için anlayamadım ilk başta. Meğerse sizin de dediğiniz gibi önce o göreve basıp hareketli bir ifade elde ediyoruz. Ardından bir sohbet penceresinden bunu kullanarak sohbet ediyoruz ve görev tamamlanıyor:) Yardımı olan herkese teşekkürler.

Değerli zamanını ayıran @Neşeli Enginar dostuma ayrıca teşekkür ederim:)
 
Çok oyunculu bir oyunu başlatın ve ardından Steam arayüzüne gidin (Shift + Tab). Ardından arkadaş listesi'ni açın ve bir arkadaşınızı sağ tıklatarak lobiye davet edin diyor ama lobiye davet ediyorum görevi saymıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı