furkanharrower
Kilopat
Bende de girmiyor, Steam'i siliyorum PC'den, bir oyun oynatmadı.
Olabilir. Bu gün 2 oyun girdim hileler yüzünden rank düştüm. Adamın teki ilk oyunda 53 kill aldı. Şimdi biraz oynayıp uyurum dedim bakım varmış giremedik. Alışmıştık 4cü gün (Türkçesini bilmiyorum) gece bakım yapılmasına. Artık bu güne mi çekmişler ne olmuş bilemedim. Ping sorununa gelince, İS ile aramızda her zaman 12 ping oluyor şimdi de 12 ping var ama CSGO'da 100 sabit. Bu son güncellemelerden önce böyle değildi maks 70 ping oluyordu.Ben hiç hile ile karşılaşmıyom ayrıca ping sorunu da çekmiyorum bug ve bakım konusunu bilmiyorum.
Hocam gelirse bize de haber verin.Beni yoğun bir şekilde Access geleceği düşüncesi sardı. 18 Ağustos'da Access sistemi değişiyordu çünkü.
Origin Access ve EA Access, İsim Değişikliğiyle EA Play Oldu
Oyun yapımcısı EA, ücretli abonelik servislerini EA Play çatısı altında topluyor. Electronic Arts, yaptığı açıklama ile Origin mağazası aracılığıyla sunulan abonelik servisleri EA Access ve Origin Access’in 18 Ağustos’tan itibaren ... Devamı: Origin Access ve EA Access, İsim Değişikliğiyle EA...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.