Çözüldü Steam Zero Escape 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maeglynx

Zeptopat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi, Steam'de "Zero Escape" oyununa girerken 0xc00007b hatası veriyor. Denemediğim çözüm kalmadı. Son olarak burada rapor oluşturmayı deniyorum.

Logfile

Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Çözüm
OpenAL32 bulunamadı hatası mı aldınız? Bu dosya SysWOW64 klasöründe bulunuyorsa kaldırın. Denetim masasından da OpenAL yazılımını kaldırın. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Zero Escape yolunu izleyin. Burada _Commonredist isimli bir klasör olması lazım. Klasörün içindeki OpenAL kurulumunu yapmayı deneyin.
Bunun olacağından korkuyordum. Kurulumda başka sorun yaşayanlar da olmuştu. Dosyayı kendi sistemimden upload ettim. Bunu C:\Windows\SysWOW64\ konumuna atar mısınız?
 
Bunun olacağından korkuyordum. Kurulumda başka sorun yaşayanlar da olmuştu. Dosyayı kendi sistemimden upload ettim. Bunu C:\Windows\SysWOW64\ konumuna atar mısınız?

Çok teşekkürler, işe yaradı.
 
Sorununuzun çözülmesine sevindim, iyi oyunlar. Dosyanın niye setup ile kurulmadığıyla ilgili internette biraz bakınacağım. Bir şey bulabilirsem buraya yazarım. Daha garanti bir çözüm olur böylece.

Biraz geç yazıyorum da oyunda şu an direkt sesler yok. DLL dosyası ile mi alakalı acaba?
 
İlk oynadığınızda da mı yoktu sesler? Bir anda mı oldu? Size verdiğim dosyayı SysWOW64 klasöründen silin. Denetim Masası'ndan OpenAL yazılımını kaldırın. Kurulumu bir de öyle deneyin.

Dün gece çözümü denedim oyunun açıldığını görünce kapatıp daha fazla bakmadım başka işlerim olduğu için. Şu an ilk kez açıyorum fakat direkt ses yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı