Steam'a Oyun İade Etme

Iade etmek icin oyunun yuklu olmasi mi gerek? Cunku denedim sadece yuklu oyunlar listede gozuktu. Bende maalesed indirip 10 dk oynayacagim. :D

1-Steam Desteğe girin
2-İade Edilecek Oyunu Seçin
3- "ıts not what ı expected" seçeneğine tıklayın
4- " ı'd like to request a refund for this gift" seçeneğine tıklayın
Oyununuz 1-2 saat sonra iade edilecek paranız ise 7 gün içinde hesabınıza yatırılacak
Daha yeni iade ettim. Size geri döneceğiz dediler. Oyun hala kütüphanemde. 1-2 saate gider sanırım.

Bir de oyunu 10 dakika oynayıp iade ettim. Şimdi oyunu kaldırayım mı? @hsyncmptr

Iade etmek icin oyunun yuklu olmasi mi gerek? Cunku denedim sadece yuklu oyunlar listede gozuktu. Bende maalesed indirip 10 dk oynayacagim. :D

Daha yeni iade ettim. Size geri döneceğiz dediler. Oyun hala kütüphanemde. 1-2 saate gider sanırım.

Bir de oyunu 10 dakika oynayıp iade ettim. Şimdi oyunu kaldırayım mı? @hsyncmptr
Oyunda "Oyna" yerine "Satın Al" seçeneği geldiği zaman kaldırsanız daha iyi olur

Bu 7 gün içerisinde dedikleri tahmininizce ne kadar sürede iade ederler ? Umarım son dakikada falan yapmazlar :)
Bana 4 gün sonra iade ettiler

merhabalar : steam dan 55 tllik rainbow six aldım ve pişman oldum keşke 85 tllik olanı alsaydım ama sonra 21 saat oynamam olmasına rağmen oyunu iade edebildim sebep olarak bilgisayarım oyunun sistem gereksinimleri karşılamıyor yaptım ve çözüldü şu anda paramın geri gelmesini bekliyorum ve 85 tllik olanından alıcam sizde deneyin ve asla rainbow sixin 55 tllik olanından almayın

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı