Steam'da para kazanmak

Para kazanmaktan kastınız ciddi anlamda ''para kazanmak'', yani geçimini sağlamak ise şimdiden pes et derim. Şu şartlarda inanılmaz mantıksız.
Ha eğer ''ayda 1-2 oyunu bedavaya getireyim'' mantığında isen gayet de olabilir.
Normalde rekabetçi oyunlardan hiç haz etmem. Ancak bugün 2 CSGO Rekabetçi maçına girdim ve üst üste 2 adet 7 TL'lik skin düştü. Sonbahar İndirimleri döneminde alacağım oyunlara ek olarak bir de Middle Earth Shadow of War alacağım mesela. Bu tarz bir mantıkla hareket edersen tadından yenmiyor valla. 2 saat boyunca güzelce oyununu oyna sonra git yeni bir oyun al. Fakat tamamen şans meselesi. Birisine tek maçta 100 TL'lik skin düşer, diğerine 10 TL'lik skin, bir diğerine 20 kuruşluk grafiti düşer.

Neden olmasın? Fiyatla alakalı ise örnek verdim sadece.
Fiyatla alakalıydı. Para hemen lazım değilse 5-10 kuruş üstüne koyuyorum. Hemen lazımsa aynı fiyat veya 1 kuruş altına koyuyorum. Sipariş varsa hemen satılıyor zaten.

ak 47 röntgen 4 aralıkta 608 liraya 1 adet satılmış şuan satışta 4 adet var en düşüğü 8500 lira en pahalısı 10000 lira :/ bu steamdeki fiyatlar doğrumu acaba? yani şu tarihte şu fiyata satıldı diye yazıyor onu merak ettim.silahlara bakıyorum mesela 10 lira fiyatı ama 1 ay önce 250 liraya satılmış bu nasıl olabiliyor anlamadım.bu kadar değişken mi acaba fiyatlar yoksa kandırmacamı.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 101
ak 47 röntgen 4 aralıkta 608 liraya 1 adet satılmış şuan satışta 4 adet var en düşüğü 8500 lira en pahalısı 10000 lira :/ bu steamdeki fiyatlar doğrumu acaba? yani şu tarihte şu fiyata satıldı diye yazıyor onu merak ettim.silahlara bakıyorum mesela 10 lira fiyatı ama 1 ay önce 250 liraya satılmış bu nasıl olabiliyor anlamadım.bu kadar değişken mi acaba fiyatlar yoksa kandırmacamı.
Ürün sayısı az ise fiyatı ilk koyanlar belirler genelde. Alan olmayınca illa ki düşürecekler fiyatı.

Steam'de Zup! 3 (fiyatı 2.10TL) adlı oyundan para kazandım. Oyunun kartlarını satın alıp rozet işledim. Kartlar yaklaşık 3TL ve işlediğinizde çıkan arka plan minimum 1.2TL. Üstüne çıkan emojiler de 30 kuruş civarı. Yani bir rozet işlerken en fazla edeceğiniz zarar 1-1.5TL Kar kısmına gelirsek, 5 6 TL'ye arka plan düşürme olasılığınız var. Üstüne emoji de 1 2 TL düşse 3 rozetin 1'inde amorti ediyosunuz bu kafi bir olasılık bence. Ancak 5 rozet işleme hakkı var sanırım. (yaz indirimlerinde sınırsız yapılabiliyormuş diye duydum tam emin değilim) Kar etme şansınız yüksek. Ben şahsen 3x5 TL kartlar + 2.1 TL oyun Total'de 17 TL harcayıp 30 40 TL'ye çıkabilirsiniz. Bu yöntemi oyunları ve oyunun topluluk pazarını araştırarak kullanıp para kazanabilirsiniz. Ek olarak da rozet işlerken kazandığınız exp cebinize kalır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı