Çözüldü Steam'da Svastika sembolünü avatar yapmak ban yedirtir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

W.Heisenberg

Hectopat
Uzun zamandır yokum, daha uzun zamanda olmayacağım neyse anlatayım yavaştan.
Steam az çok kullanırım, ilk olarak avatara adolf hitleri ve açıklamaya kavgam kitabından güzel bir söz çektim;
“Herkes kendi dini inancının bir ürünüdür” (Almanca halini yazdım) açıklamaya bunu ve avatarada adolf hitleri koydum. Ondan sonraki gün böyle bir bildirim geldi.

1FF5AFA5-90A6-4BAB-BC5B-B407B31A2099.png

Ve bundan bir tane daha geldi(açıklamayla ilgili) fakat onu çekemedim. Adolf hitlerin yayılımcı politikası veya acımasızlığı değil ideolojik görüşü ilgimi çekiyor.
Svastika koysam böyle bir uyarı yer miyim?

C1DF7F25-879D-4B04-8786-B71365302608.png

Aynı hatayı tekrar yaparsam cezam artabilir şimdilik küçük bir ceza yedim ama belli değil bir dahakine ne kadar yerim.

Anlıyorum fakat hoş olmadığını da üstü örtülü anlamda anlattığımı düşünüyorum.
Dediğim gibi;
“Adolf hitlerin yayılımcı politikası veya acımasızlığı değil, ideolojik görüşü ilgimi çekiyor.”
Neyse ekside yedim, kötü karşılandım galiba. Rahatsızlık için kusura bakmayın.
Ayrıca Yahudileri veya diğer 6 milyon insanı sevmediğimi söylemedim, bunu yapan insanın ideolojik görüşü ilgimi çektiğini söyledim.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı