Steam'da yüklü oyunlar silinmiş gözüküyor

Elxoe

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2020
Mesajlar
194
Çözümler
1
Oyunun dosyaları tam local files a girince orada görebiliyorum. 65GB hiçbir şey eksik değil ama Steam silinmiş olarak gösteriyor. Yüklemeye çalışırsam dosyaları tarıyor ve yüklü olarak gösteriyordu ama diskim doldu yeterli alan yok diye gösteriyor yeniden yükleyemiyorum.
Oyun: Payday 2
 
Bende de öyle olmuştu. Hatırladığım kadarıyla dosyaları elimle boş diskime taşıyıp, orada tamamlayıp Steam'dan dosyaları taşıma var oradan tekrar eski diske taşıdığımı hatırlıyorum.
 
Steam>steamapps klasörüne girip ilgili oyunun dosyasını bulun. İnternette aratırsanız en son sürümün dosyası çıkar onu indirin klasöre atın otomatik olarak doğrulanacak.
 
SteamLibrary\steamapps\common oyunun tam bu uzantıda olduğundan emin olun. Dosya uzantısında problem yoksa SteamLibrary\steamapps uzantsında yer alan "appmanifest_218620.acf" dosyasını kontrol edin eğer bulunmuyorsa kütüphanenizde gözükmez. İndir appmanifest 218620 acf buradan indirebilirsiniz. Dosyayı yerine koyduktan sonra steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar başlatın.
 
SteamLibrary\steamapps\common oyunun tam bu uzantıda olduğundan emin olun. Dosya uzantısında problem yoksa SteamLibrary\steamapps uzantsında yer alan "appmanifest_218620.acf" dosyasını kontrol edin eğer bulunmuyorsa kütüphanenizde gözükmez. İndir appmanifest 218620 acf buradan indirebilirsiniz. Dosyayı yerine koyduktan sonra Steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar başlatın.
appmanifest_218620.acf dosyası yerinde duruyor
Steamapps klasörünü gösterin.

Steam.png


Sadece 2 tane dosya çıkıyor E:\ Veya C:\ Ye yükliye biliyorum.

Dosya.png
 

Dosya Ekleri

  • asd.jpg
    asd.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 56
Oyun zaten sisteminizde yüklü ise dediklerimi uygulayın. Yukarıda dosya uzantısını gösteren bölme var. Resimde işaretlediğim yere bir kez tıklayın bahsettiğim dosya o konumda olması gerekli. Özelliklerdeki "salt okunur" tikini kaldırın.

Hocam dosya yerinde ve salt okunur tiki yok.
 

Geri
Yukarı