Steam'dan artık oyun alınır mı?

Steam Vs Epic Games

• Oy verenlerin toplamı
    107
  • Anket kapandı .
JC4 iyi bir oyun değil, iyi satamadığı için bedava verildi. AC Syndicate çöp, WD1 daha öncede uplay de bedava verildi. Diğer Batman vb. oyunları zaten 20-30 TL'ye alabiliyorsun.
Şuan verilen oyunları kötüleyerek sadece kılıf uyduruyorsun. Çöpse almak zorunda değilsin ki bence oyunlar çöp değil.

Arkadaşlar boşa tartışıyorsunuz. Steam'ın geçmişi var. Epic Games Steam'ı geçemez ama yarışırlar. Epic Games'in her hafta bedava oyun verme olayı çok iyi bir özellik. Güzel oyun olup olmaması önemli değil vermesi yeterli. Bana göre verdikleri oyunlar güzeldir başkasına göre değildir. Herkesin zevki farklı.

Bana kalırsa saçma bir karşılaştırma olmuş. Bir oyunu çıktığı gibi alıp oynamak var birde üstünden 6 ay 1 yıl 2 yıl geçtikten sonra ücretsiz alıp oynamak var. GTA 5 şu an ücretsiz oldu diye tutupta ben bir yıl önce bilmem kaç paraya aldım diye dövünmek yersiz. Paran varsa alırsın yoksa beklersin indirime girer ücretsiz olur edinirsin. Ama ne zaman indirime girecek ne zaman ücretsiz olacak bilemezsin ve bu tüm oyunlar içinde geçerli değil. Steam üzerinden oyun alınır. Açık ara Steam derim ben.

Şuan verilen oyunları kötüleyerek sadece kılıf uyduruyorsun. Çöpse almak zorunda değilsin ki bence oyunlar çöp değil.
Madem o oyunlar çöp Steam'de verseydi.. Böyle insanlara çene yormak gereksiz.. Hangi program kullanıcı dostu ise o kullanılır bu kadar. Hele ki bu kur fiyatlarıyla 2 şirket de babamızın şirketi değil boşuna fanboyluk yapılmasın.

Steam'deki özellikler gibi şeyler Epic Games'e gelirse her türlü geçer.

Ben hala Steamciyim. Steam bana Tomb Raider'i bedava vermişti. Tabii ki Gta 5 bence Tomb Raiderden iyidir. Ben Linuxcu olduğum için Steamciyim.

Steam'deki özellikler gibi şeyler Epic Games'e gelirse her türlü geçer.
Kanka geçmez ama çok büyük rekabet doğar. Mesela Steam'ın geçmişi olduğu için çok fazla oyun var. Epic Games bu işte yeni sayılır. Elbet zamanla büyür ama Steam'da olan çoğu oyun Epic Games'te olmayacağı için geçmeyeceğini düşünüyorum. Her oyun yapımcısıyla anlaşamazsın sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…