- Makaleler
- 3
Parti kur oy verelim epic reis.
Adını duyurmak için bedava oyun dağıtıyorlar, doğru. Steam'in eski kullanıcıları asla, bırakmayacak ama Steam'ı.Arkadaşlar şöyle söyleyeyim, Epic Games'e laf edenler varya bunlar oyunu parayla alanlar, ve parayı boşuna verdikleri için yediremeyenler. Epic Games zaten adını daha çok duyurmak için yaptı helal olsun Epic Games.
Haklısın. Epic Games hızını almaya çalışıyor. Bir anda arayüz gibi güncellemelerle Steam'a kafa tutacak. Verdiği bedava oyunlar zaten Steam'a karşı büyük bir artı. Steam'ın cimriliği bırakıp oyunculara ve yapımcılara Epic Games'ten daha büyük bir artı sunmalı.Yalnız eğer Epic Games'e Steam deki özellikler gelirse.Yapımcılar Epic Games'e gözü kapalı kayar .Steam Geliştiricilerden %30 kesiyor Epic Games ise %12 hatta oyun UE ile yapılmışsa %8 kesiyor Epic
İstese 500 TL'lik oyunları mı ücrestiz yapardı?Bence stean çünkü kaç yıllık tecrübesi var istese 500TL'lik oyunları ücretsiz yaparrdı birkaç gün sonra Epic Games geliştikten sonra anlayacaksınız adamlar o zararları oyun fiyatlarından çıkarcak.
Haklısın. Epic Games hızını almaya çalışıyor. Bir anda arayüz gibi güncellemelerle Steam'a kafa tutacak. Verdiği bedava oyunlar zaten Steam'a karşı büyük bir artı. Steam'ın cimriliği bırakıp oyunculara ve yapımcılara Epic Games'ten daha büyük bir artı sunmalı.
İstese 500 TL'lik oyunları mı ücrestiz yapardı?Anladım abi.
Çıkarcılık yapıyorsun. Ofansifliğimin kusuruna bakma ama sana 1200TL değerinde bedava oyun verdiği için (sadece senin için de geçerli değil) Epic Games' e döndün. Steam şimdiye kadar yaptığı indirimlerle o 1200 TL' lik oyunlardan daha fazla para kurtarmanı sağlamıştır. Her sene iki defa 120 TL' lik oyunları 20-30 TL' ye alabiliyorsun üstelik ara indirimler ve 2019 Grand Prix gibi etkinlikler var. Üstelik Epic' in bir Pazar ekosistemi veya atölyesi de yok, oyunlar çoğunlukla Steam' e göre pahalı ve bugün hala devam eden server sıkıntıları var. Siz böyle Epic' i pohpohlayın diye yapıyorlar bu indirimleri zaten. Adamlar Steam' e kafa tutamayacakalrını bildiklerinden; çaresizlikten GTA V' i ücretsiz veriyor, düşünün.epic gamesin verdiği büyük oyunları başka kim veriyor ? adamlar 1.2 bin değerinde iyi oyun vermiş
Karma olmuş.Ben bikaç yıl önce. Sadece Gta 5 için annemi arabayla götürüp orjinal kutulu Gta 5 aldırmıştım. Gittik bulduk sonunda ve almıştık. Yanlış hatırlamıyorsam 200 Tl vermiştik. Oyunu yüklemiştim biraz oynadım bıraktım sonra oynarım diye. Sonra şifresini kaybettim gitti 200 Tl. Şimdi bedava oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.