Steam'dan daha önce alınmış ve iade edilmiş bir oyun, tekrar alındıktan sonra tekrar iade edilebilir mi?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Sorum başlıkta. Daha önce bir oyun aldım. Sonra beğenmeyip iade ettim. Bu kış indirimlerinde ise yine bir şans vermek istedim. Ve yine aldım. Ve yine beğenmedim. Acaba oyunum iade olur mu? Çünkü oyunu bir önceki alışım ile bir sonraki alışım arasında 2 aylık bir süre var. 14 gün sınırı var Steam'da ve bu 14 gün sınırı benim hesabımda bulunduğu süre için geçerli, değil mi? Ve ayrıca sık iade gerçekleştiriyorum. Bunun benim zararıma olan bir yönü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve ayrıca sık iade gerçekleştiriyorum.
Sık sık iade yaparsan, iade sistemini ihlal edersen oyunları iade edemezsin. Diğer soruna geçeyim, oyun konusunda bir sorun olmuyor iade açısından. 3 kez aldığım Borderlands 2'yi 2 kez iade etmiştim. 3. kez iade etmeye gönlüm el vermedi.

İadeler Steam üzerinden ürün alımında risk faktörünü ortadan kaldırmak üzere tasarlanmıştır, oyunları elde etmek için ücretsiz bir yol olarak değil. İade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz. İndirimden hemen önce alınmış bir ürünün iade edilerek ardından indirimli fiyatıyla satın alınmasını kötüye kullanma olarak değerlendirmiyoruz.

Bu sıralar iadelerim en az 2 gün sürüyor bazıları 1 gün bile sürmüyor, oyundan oyuna da değişebiliyor sanırsam bu süre. Eğer 2 saati geçmediyse oynayış süren bekle sorunsuz bir şekilde iade gerçekleşir. Daha önce söylediğin gibi iade ettiğim oyunlar oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı