Steam'de 1200 TL ile ne yapılabilir?

DraugRZ

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
1.714
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var: Steam'e 1000 TL yatıracağım. Aslında tam olarak bin TL değil operasyonlara katılarak falan 400-500 TL yatırıp onu 1000-1200 TL'ye çevireceğim. Her neyse sürekli aklımda takılan bir şey var, bu 400-500 TL'ye aslında;
+

Şu gördüğünüz bıçağı ve keleşi almayı planlıyordum. Hayatımda hiç bıçağım olmamıştı ve bıçağım olmasını istiyordum.

Ancak son zamanlarda CS:GO'da hilelerin artması ve Prime olup 7-8 rozetimin olmasına rağmen gene de karşıma hile gelmesinden dolayı oyundan soğudum. Ama bir amacım vardı ve bu amaç için para biriktirmiştim şu an ise büyük bir boşluktayım bu paraya oyun alamam çünkü hesabımda 400'den fazla oyun var çoğunu oynamadım. Sizce bu parayla ne yapabilirim?
 
Dostum CS:GO 1800 saate yakın oynadım ve şunu diyebilirimki değmez ben olsam hikayeli oyunlar alırım veya sisteminde eksik bir şey varsa onu al inanki sırf oyunda iki üç kişi bıçağın var waow diyecek diye o kadar parayı skine vermene gerek yok eksiğin varsa tamamla yoksa hikayeli oyunlar al.
 
CS:GO'da eşya düşürmek harbiden şans işi. Kaç hesap çaldırdım, banlattım. Oyun bu operasyonda 250 liralık eşya verdi. (tabii 600 TL yaktığımı saymazsak) bence Steam'e yatırmayın. Oyundaki desenler güzel katılıyorum ama Türkiye şartlarında item almak çok saçma. Onun yerine ekipman veya aksesuar ihtiyacınız olur onu alırsınız.
 

Geri
Yukarı