Steam'de 1200 TL ile ne yapılabilir?

Operasyon için 50 TL atıp 500TL'ye çevirmiştim, diyeceğim o ki, bence diğer operasyonda bunu halledersiniz 50-100 TL'ye, su an operasyona hiç baslamadiysan hiç tavsiye etmem hem pahalı hem zor 2 hesaptan yapman falan zor.
 
cs kasalarına yatırım yapabilirsin ben şuan 150 adet prizma kasasını 35 kuruştan aldım ve şuan 49 kuruş tanesi (bana gelen) böyle yapmak istersen birazcık araştır böyle şeylerden çok güzel kâr yapılabiliyor
 
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda yoktum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Parayı Metin2 PvP'lerde won satarak kazanmıştım biriktirmiştim. Babamın paraya ihtiyacı varmış hepsini verdim. Doğrusu bıçak almak bana aşırı mantıksız gelmeye başlamıştı son zamanlarda da öyle oldu. İyi ki de almamışım o zaman bin TL idi.
Şu an ise 880-900 TL arası sipariş alıyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim biraz daha düşerse almayı planlıyorum.

1.jpg


Şimdilik 220 TL param var son bir 230 TL daha kazanabilirsem o bıçağı almak istiyorum. Neden böyle yapıyorsun diye sorarsanız şahsen paraya ihtiyacım yok ancak bir şeyi cebimden para vererek değil de bileğimin hakkı ile kazandığımda çok daha zevk alıyorum ve mutlu oluyorum. Okuduğunuz için teşekkürler son gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.
CS kasaları hakkında daha önce bu işle çok fazla uğraştım yatırım yapmak ne kadar mantıklı gelse de biz Steam'i eğlence için kullandığımızdan mütevellit yatırım yapmak değil de zevk aldığım şeylere harcamak istiyorum. Yatırımımı zaten okul okuyarak yapıyorum ileride part time işler yerine sigortalı maaşlı bir işim olacak en azından öyle olacağına inanıyorum :D part time işlerden gına geldi doğrusu.
 
Hocam ben operasyon bileti alıyorum ByNoGame'de 150 TL'ye falan o 150 TL'yi operasyondan kasalarla 300 TL yapıp satıyorum. Şu an tam olarak 315 liram var az kaldı 3 hesaba direk operasyon alıp kasmayı planlıyorum.
 

Geri
Yukarı