Steam'de 16 gün geçmiş oyun iade edilebilir mi?

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
NFS Heat aldım ama PC kaldırmıyor. 1 dakika tek oynadım oyunu ama 16 gün geçmiş. Bir de arkadaşıma hediye göndermiştim aynı şekil onu da iade etmek istiyorum. Benim için gönderdim incelenecek dedi ama hediyeyi iade etmek isterken 14 gün sonra iadeler olmuyor dedi. Yine de iki hesap için de gönderdim sonuç ne olur bilginiz var mı?

NFS Heat aldım ama PC kaldırmıyor. 1 dakika tek oynadım oyunu ama 16 gün geçmiş. Bir de arkadaşıma hediye göndermiştim aynı şekil onu da iade etmek istiyorum. Benim için gönderdim incelenecek dedi ama hediyeyi iade etmek isterken 14 gün sonra iadeler olmuyor dedi. Yine de iki hesap için de gönderdim sonuç ne olur bilginiz var mı?
ben etmiştim denemekte fayda var. :)

İade kurallarında 14 gün fakat, arada böyle şeyler olabiliyor eğer 2 saatden fazla oynamadıysan iade edebilme ihtimalin var dostum.

Ben 15 günlük oynanmamış oyun iade etmek istediğimde kabul edilmemişti ama iadesi kabul edilenler de vardır. Denemekten zarar gelmez.

1665912677088.png

14 günü geçtiğinde iade kabul edilmiyor diye biliyorum.

Tamamen iade kontrolü yapan Steam yetkilisinin insiyatifine kalmış bir durum. Çok istisnai durumlar var bu konuda. Forumda bir üyenin 2 yıl önce aldığı bir oyunun Steam tarafından iadesinin kabul edildiğine tanık olmuştum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı