Steam'de 19.000 saat CS:GO nasıl yapılabilir?

VLX361

Hectopat
Bir kaç oyun, item, hesap satış sitesinde çok fazla "+1500 saat CSGO hesabı" "+19000 saat CSGO hesabı" gibi ilanlar görüyorum. Bunları saat kasma programlarıyla yaptıklarını biliyorum ancak, 1500 saat kulağa ne kadar az gelse de, 19000 saat hayli hayli fazla bir zaman ve 2 yıla yakın bir süre ediyor. Yetmezmiş gibi bunu koyan bir arkadaş da +200 Adet stok bulunduruyor. 200 Adet hesabı 2 yıl içerisinde durmadan mı kasıyorlar, yoksa bir açığı vs. mi var? Bilenler aydınlatabilirse çok sevinirim, 2-3 gündür araştırıyorum hiçbir şeyle karşılaşamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    164,9 KB · Görüntüleme: 551
Durmadan kasmıyorlar. Bu hesaplara belirli saatlerde botlar giriyorlar. Benim Steam hesabımda da arkadaşım olan bot hesaplar var. 2-3 gün aktif olup 1 gün çevrimdışı gözüküyorlar. Sanal bilgisayarlar üzerinden oyun saati arttırmak mümkün.

Bot pogramlarla kasıyorlar. Ben övgü botu almıştım 900 övgüm var. Serverde 1 saate atmışlardı. Şu an oyunda karşıma gelen türkler övgüyü görüp hile diye ağlıyor.

7 yıl boyunca 2 arkadaş oynayarak yaptık 25000 saat civarı ben bıraktım o devam etti şimdi bu kadar olmuş.
Günde 9 saat cs mi oynadınız?

Bot pogramlarla kasıyorlar. Ben övgü botu almıştım 900 övgüm var. Serverde 1 saate atmışlardı. Şu an oyunda karşıma gelen türkler övgüyü görüp hile diye ağlıyor.

Günde 9 saat CS mi oynadınız?

Takım vardı çok fazla oynadım hayatım CS'den ibaret idi 7-8 yıl öyle söyleyeyim FACEIT falanda var 9 level iken bıraktım 10 level civarına kadar gelirdim takım dağıldı iş güç falan girdi araya ama cidden hayatımın 7 yılını bıraktım bu hesaba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00