Oyun Steam'de 2 Ekim'e Kadar Swords and Sandals Classic Collection İndirimde: 73,50 TL

Katılım
12 Aralık 2019
Mesajlar
11.234
Makaleler
10
Çözümler
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1695997535964.png


Swords and Sandals Classic Collection - 73,50 TL

Milyonlarca çocuk okullarında, gece geç saatlerde aile bilgisayarının tarayıcılarında veya yağmurlu bir Cumartesi sabahı yatak odalarında S&S oynayarak büyüdü. Bu oyunlar 2000'li yılların başlarından itibaren dünyada 1 milyar kez oynandı ve bunun iyi bir nedeni vardı.

Swords and Sandals bir nesil için nostaljidir, Sword and Sandals o çocuklar için hayattı. Dünyanın en sevilen gladyatör oyun serisi, Steam'de uzun zamandır indirilebilir durumdaydı. Swords and Sandals Classic Koleksiyonu, şimdiye kadar yapılmış en iyi beş S&S oyunu ve iki bonus oyun içeriyor ve serinin uzun ve şanlı geçmişinden sahne arkası görüntüleri içeren üç sanat galerisi ile birlikte geliyor.

Tabii dilerseniz bu oyunları hala tarayıcı üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Ayrıca isterseniz sadece serinin geçen sene çıkmış olan Türkçe dil destekli oyunu Immortals'ı alabilirsiniz: Swords and Sandals Immortals - 19,60 TL
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava oynanılabilen oyuna 73 lira vermek, oldukça gereksiz konu olmuş.

Ayırca yaz indirimlerinde 12 TL'ye satılıyordu, alan almıştır.

Oyun bedava değil hiçbir zamanda olmadı sadece ilk oyun tarayıcıda tamamen bedava sonradan çıkan oyunlarda hep belli bir yere kadar oynatıp sonrası için para istiyorlardı ve o zamanın parasıyla az bir para değildi şu an 70 TL'ye nostalji yaşamak isteyenler ve zamanında göremedikleri içerikleri görebilmek için iyi bir fırsat fakat dediğin doğru keşke 12 TL iken alsaydı insanlar.
 
İlk oyunu bu siteden oynayabiliyorsunuz. İkinci oyunda var.


 
İlk oyunu bu siteden oynayabiliyorsunuz. İkinci oyunda var.



Kalan 4 oyun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı