Steam'de 2 saati geçmiş Battlefield 2042 nasıl iade edilir?

Floow03

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, başlıkta yazdığı gibi BF2042'yi iade etmek istiyorum. EA Play'in standart deneme sürümünde 10 saat oynadım ve oyun ilk başta güzel gelmişti. Deneme süresi bittiğinde, oyunu Steam üzerinden satın aldım. Nasıl oldu bilmiyorum ama Steam'de oynamaya başladığım'dan beri, sürekli olarak oyun çöküyor ve 10-15 FPS daha düşük alıyorum. Yani uzun lafın kısası, ben bu oyunu iade etmek istiyorum ama sıkıntı şu; oyunu 2 saatten fazla oynadım ve oyunu alalı 9 gün oldu, oyunu nasıl iade edebilirim acaba? Sadece BF2042 olmasına gerek yok, siz hiç 2 saatten fazla oynadıktan sonra herhangi bir oyunu iade ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl ettiniz? Yardımcı olursanız çok mutlu oluyorum.
 
Muhtemelen iade edemezsiniz ama kasma donma gibi problemler olması 1.si oyunun optimizasyonu 2.si steam'in sağlamış olduğu araçlar olabilir. 10 saatlik denemenizde FPS düşmeleri olmadıysa ve bu steam'den kaynaklıysa 2 saatten önce keşke iade edeydiniz. Doğrudan steam değil bir de işin içinde EA olması sanki iadesi zor olacakmış gibi.
 
Edebilirsin belki. Steam Destek'e durumu güzelce anlat. Belki iade ederler.

İade talebi yolladım ama otomatik mesaj ile reddedildi. Steam'in canlı destek tarzı bir uygulaması var mı? Yani nasıl derdimi anlatabileceğim birini bulabilirim (bu arada direkt karta çekmek için iade istemiştim, az önce en azından Steam bakiyesi olarak verin, bende başka oyun alacağım yazdım. Umarım bu yöntem işe yarar)
Muhtemelen iade edemezsiniz ama kasma donma gibi problemler olması 1.si oyunun optimizasyonu 2.si Steam'in sağlamış olduğu araçlar olabilir. 10 saatlik denemenizde FPS düşmeleri olmadıysa ve bu Steam'den kaynaklıysa 2 saatten önce keşke iade edeydiniz. Doğrudan Steam değil bir de işin içinde EA olması sanki iadesi zor olacakmış gibi.

Oyunda 1 maç zaten 30 dakika sürüyor ve ben kasma donma yüzünden ayar yapacağım diye zaten 1.5 saat civarı gitmişti. 1 tane de denemek için oyun attım ama dediğin gibi keşke dikkat etseydim.
 
Eğer destek üzerinde canlı birine denk gelirsen iade edebilirsin. Reddit üzerinde baya iade eden var bu şekilde. Buraya göz atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
ama otomatik mesaj ile reddedildi.
İade etmen çok zor. Çünkü Steam politikasında açık bir şekilde 2 saati ve 14 günü geçmemeli diye yazıyor. Ama gene de desteğe bir yaz derim, üstte de arkadaşın belirttiği gibi Reddit'te iade edebilen kesim mevcut belki şans senin yüzüne de güler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı