Steam'de 2 saati geçmiş Battlefield 2042 nasıl iade edilir?

Muhtemelen iade edemezsiniz ama kasma donma gibi problemler olması 1.si oyunun optimizasyonu 2.si steam'in sağlamış olduğu araçlar olabilir. 10 saatlik denemenizde FPS düşmeleri olmadıysa ve bu steam'den kaynaklıysa 2 saatten önce keşke iade edeydiniz. Doğrudan steam değil bir de işin içinde EA olması sanki iadesi zor olacakmış gibi.
Ben Squad almıştım ama çok kasıyordu, düzeltebilir miyim acaba derken 2.5 saat oldu. Steam desteğe yalvardım oyunu bilgisayarımın kaldırmadığını söyledim çok dil döktüm ama kabul etmemişlerdi iade talebini.
 
İade edilebilir. Teknik sorunlardan dolayı oyun çöküyor gibi şeyler yazın. Benim 3 saat oynadığım bir oyunumu iade almayı kabul etmişlerdi.
 
Merhabalar, başlıkta yazdığı gibi BF2042'yi iade etmek istiyorum. EA Play'in standart deneme sürümünde 10 saat oynadım ve oyun ilk başta güzel gelmişti. Deneme süresi bittiğinde, oyunu Steam üzerinden satın aldım. Nasıl oldu bilmiyorum ama Steam'de oynamaya başladığım'dan beri, sürekli olarak oyun çöküyor ve 10-15 FPS daha düşük alıyorum. Yani uzun lafın kısası, ben bu oyunu iade etmek istiyorum ama sıkıntı şu; oyunu 2 saatten fazla oynadım ve oyunu alalı 9 gün oldu, oyunu nasıl iade edebilirim acaba? Sadece BF2042 olmasına gerek yok, siz hiç 2 saatten fazla oynadıktan sonra herhangi bir oyunu iade ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl ettiniz? Yardımcı olursanız çok mutlu oluyorum.
ETS 2 de bir tane DLC almıştım FPS düşmesine droplanmaya sebep oluyodu iade ederken fps düşürüyo gibi bi seçenek var onu seçtim ve 11. Gün 7 saat kullanmama rağmen iadem kabul edildi durumu anlaşılabilir şekilde açıklarsan iadeyi inceleyen de şansına göre iyi biri denk gelirse muhtemelen iade gerçekleşir :)
 
EA Play oynadığın oyunun saati gerekli değil oyunu satın aldığın zaman sana yeni key veriyorlar DLC kısmında gorebilirsiniz eğer oyunu satın aldıktan sonra 2 saatten fazla oynamadıysanız iadeniz kabul olur sizin.
 
Ben 4 saat oynamış olduğum Rainbow Six'i iade ettirmiştim güzel bir yazıyla düzeltmeniz mümkün ama yakın zamanda çok fazla iade talebinde bulunduysanız olmaz.
 
Steam iade politikası geniş 3 saat doldurmadıysan her türlü iade alırlar 2.9 olsa bilene orada yazan 2 saat aldırış etme.
 

Geri
Yukarı