Steam'de 230₺ ile ne yapılır?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, zamanında oyunlar 60 kuruş iken yan hesabımla epey kart kasma oyunu almıştım, hesapta 230₺ birikmiş. Bu para ile Steam dolara geçmeden önce alınabilecek oyunlar neler?

Kütüphanenize bakamıyorum da bayağı da oyununuz varmış ya :D İsterseniz Batman serisine bakabilirsiniz. Dediğim gibi kütüphanenize bakamadığım için hangi oyunun olup olmadığını bilemiyorum. İsterseniz CS2 skinine de yatırım yapabilirsiniz.

Merhaba, zamanında oyunlar 60 kuruş iken yan hesabımla epey kart kasma oyunu almıştım, hesapta 230₺ birikmiş. Bu para ile Steam dolara geçmeden önce alınabilecek oyunlar neler?

Çok fazla oyununuz varmış o yüzden tam bakamıyorum kütüphanenizde Insurgency sandstorm yoksa öneririm. Ready or Not ve Space engineers (arkadaşlarınızla oynayacaksanız) önerebilirim. Ready or Not'u tek kişi de oynarsınız ama Space engineers sıkar.

İsterseniz ben kendi profilimi atayım aldığım oyunlara bakın. Genelde indirimde uygun fiyatlara düşen oyunları aldım hep fikir olur.

Fazla oyunum yok.

American truck simulator yok sanırım sizde. İndirimden alıp DLC falan da eklerseniz sarar.

Son düzenleme:
Dostum sen naptın ya bu zamana kadar niye hiç oyun almadın. 911 tane oyun gözüküyo dedim vay be adamda tüm steam vardır ama sadece dandik kart kasmalık oyunlar var. 20 tane falan güzel oyun gördüm keşke bu zamana kadar doldursaydın hesabı bundan sonra zor olucak. Şuanki indirimde de şunları kaçırma derim.

-Fallout 4
-Mass Effect Legendary Edition
-The Elder Scrolls Oblivion
-Shadow of War/Mordor
-Jedi Fallen Order
-Inscryption
-Doom/Doom Eternal
-DMC 5
-Deus Ex
-Twd Paketi
-This War of Mine
-Soma
-HITMAN 3 ( Bunu alınca 1-2 de geliyor.)
-Death Stranding

Başka da indirimde olan adam akıllı oyun yok zaten.

Kütüphanenize bakamıyorum da bayağı da oyununuz varmış ya :D
Ne kadar koleksiyon kartlı 60 kuruşluk oyun varsa aldım hocam. :D Yetmedi yan heaabıma da aldım işte.

1K rozeti almak için kartsızları da satın alacaktım (hatta 100₺ tuttuğunu hesaplamıştım) ama zam yedi hepsi.

Kaçırmadan almıştım. TWD'i almadan olmazdı. :)

Insurgency sandstorm yoksa öneririm. Ready or Not ve Space engineers (arkadaşlarınızla oynayacaksanız) önerebilirim. Ready or Not'u tek kişi de oynarsınız ama Space engineers sıkar.
Insurgency 1 hoşuma gitmişti. Ana mesaja Game Pass'e sahip olduğumu söylemeyi unuttum.

sadece dandik kart kasmalık oyunlar var.
230₺ o oyunlardan geldi... :)

American truck simulator yok sanırım sizde
Yok, daha önce demosunu oynamıştım fakat sarmadı.
Dolara dönünce o oyunlar da artacak hepsi dandik oyunlar olmasına rağmen baya bir kâr edeceksiniz şaka gibi.
SteamDB üzerinde öyle görünür belki, gerçekte artmaz.

Deus Ex'in bir oyununu almıştım, diğerlerine de bir bakayım.
HITMAN 3 ( Bunu alınca 1-2 de geliyor.)
İyi fikir, düşüneceğim.

Son düzenleme:
Bu arada Outlast Trials erken erişimden çıkıyor maksimum 2, 3 haftaya. Alacaksınız alın, 1000 TL'nin üstünde bir fiyatı olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı