Steam'de 3 saat oynanmış oyun iade edilir mi?

Toprak Berke

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'den PUBG almıştım 3 gün önce. İade edebilme şansım var mı? Oyunu tam 3 saat oynadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırı aştıysan isteğin valve tarafından inceleniyor. Şansını deneyebilirsin ama muhtemelen iade etmezler.

Ben 14 gün geçmiş bir oyunu iade etmiştim ama oyun saati kısmını bilmiyorum. Denemekte fayda var.

Oyunun adı aklımda değil, Lord of Fallen'dı galiba.
Oyunu isteyerek aldım ama oyunu iki saati aşkın oynamıştım ve beğenmemiştim iade talebinde bulundum, onayladılar ve para iadesi aldım.
Denemeni öneririm bir şey kaybetmezsin.

Oyunu iade edebilirsin. Ben CS:GO yu 3.1 Saat oynadım. Adamlara güzelce beğenmediğimi bu oyun yerine başka oyun alacağımı anlattım iade ettiler.

Bu konuya devam edebilir miyiz? Aynı sorunu yaşıyorum şu an 6.20TL gitti. 3.1 saat oynadım çok iade talep ettim hiçbir iademi kabul etmediler.

Bu konuya devam edebilir miyiz? Aynı sorunu yaşıyorum şu an 6.20TL gitti. 3.1 saat oynadım çok iade talep ettim hiçbir iademi kabul etmediler.

Kabul edecekler diye bir şart yok zaten, 2 saati geçmiş oynama süreniz. Sizin sorununuz aslında bir sorun değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…