Üstünden aşağı yukarı 4 yıl geçmiş, azami süreler içerisinde cevap verseydin keşke. Adam iade edemeyecek şimdi 4 yıl yüzünden.Kabul edecekler diye bir şart yok zaten, 2 saati geçmiş oynama süreniz. Sizin sorununuz aslında bir sorun değil maalesef.
Üstünden aşağı yukarı 4 yıl geçmiş, azami süreler içerisinde cevap verseydin keşke. Adam iade edemeyecek şimdi 4 yıl yüzünden.Kabul edecekler diye bir şart yok zaten, 2 saati geçmiş oynama süreniz. Sizin sorununuz aslında bir sorun değil maalesef.
Tarihe hiç bakmamıştım hocam.Üstünden aşağı yukarı 4 yıl geçmiş, azami süreler içerisinde cevap verseydin keşke. Adam iade edemeyecek şimdi 4 yıl yüzünden.![]()
Kabul edecekler diye bir şart yok zaten, 2 saati geçmiş oynama süreniz. Sizin sorununuz aslında bir sorun değil maalesef.
Üstünden aşağı yukarı 4 yıl geçmiş, azami süreler içerisinde cevap verseydin keşke. Adam iade edemeyecek şimdi 4 yıl yüzünden.
aga bBu konuya devam edebilir miyiz? Aynı sorunu yaşıyorum şu an 6.20TL gitti. 3.1 saat oynadım çok iade talep ettim hiçbir iademi kabul etmediler.
Kabul etmedilerse yapacak bir şey yoktur hocam.Bu konuya devam edebilir miyiz? Aynı sorunu yaşıyorum şu an 6.20TL gitti. 3.1 saat oynadım çok iade talep ettim hiçbir iademi kabul etmediler.
Steam'den PUBG almıştım 3 gün önce. İade edebilme şansım var mı? Oyunu tam 3 saat oynadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.