Steam'de Black Ops 3'ten ban yeme riski var mı?

subzeroes

Femtopat
Katılım
23 Haziran 2021
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir süredir kafama taktığım bir konu. Bu konu hakkında Activision sitesinde bilet açtım. İngilizcem olmadığı için Google translate kullandım ve biletimi gönderdim. Arkadaş listemdeki bir eleman oda kurup beni çağırdı ve haritada zombiler oldugu yerde beklıyordu. Haritada biraz zaman geçirdikten sonra zombilerin ve köpeklerin belli bir yerde spawn olduklarını ve bize saldırmadıklarını gordum. Daha sonra bütün istatistiklerimin başarımlarım açıldı ve 1000 level oldum. Bir de Liquid divinium diye gerçek parayla alınan şeyden binlerce geldi. Ban yer miyim? Activision desteğe de yazdım. Herhangi bir şekilde hile kullanmadım istediğim dışında elde ettiğim içeriklerdi bunlar.
 

Dosya Ekleri

  • destek bileti.PNG
    destek bileti.PNG
    50,3 KB · Görüntüleme: 85
  • translate.PNG
    translate.PNG
    100,6 KB · Görüntüleme: 72
Steam bu konularda oldukça duyarlı. Translate kullanmanız sorun olmaz bence. Sonucu beklemekten başka çare yok ve umarım mağdur olmaz ve hileden önceki başarımların aynı şekilde kalır.
 
Steam bu konularda oldukça duyarlı. Translate kullanmanız sorun olmaz bence. Sonucu beklemekten başka çare yok ve umarım mağdur olmaz ve hileden öneki başarımların aynı şekilde kalır.
reis steam bu konuda bişey yapamam dediği için activision sitesinden destek bileti gönderdim. Ayrıca kendi e postamı da kullanmadım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı