Steam'de CS:GO Kendiliğinden Silindi

Lauvionta

Centipat
Merhabalar, oyunu daha 6 ay önce falan indirdim durup dururken neden silinir bu oyun anlamadım. Daha dün For Honor yükledim. Yeni oyun yükleyince bir sorun mu oldu acaba? Steamapps klasöründen de baktım klasör bomboş. Tekrar indirmem gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, oyunu daha 6 ay önce falan indirdim durup dururken neden silinir bu oyun anlamadım. Daha dün For Honor yükledim. Yeni oyun yükleyince bir sorun mu oldu acaba? Steamapps klasöründen de baktım klasör bomboş. Tekrar indirmem gerekli mi?
maalesef arada oluyor bazı dosyalar silindiği için oyunda silindi gözüküyor oyun dosyalarını Doğrula Csgo>sağtık>özellikler>Yerel Dosyalar>Bütünlüğü Doğrula

Bana da olmuştu tekrar indirmeniz lazım bazen steamda böyle buglar oluyor

Steam'de olan bir bug. Ben de çok karşılaştım.
Linkini vereceğim dosyayı indirin. Ardından Steam> steamapps kısmında "appmanifest_730" dosyasını varsa silin ardından indirdiğiniz manifest dosyasını buraya atın.

Link @GoodBye^^ ait.

Steam'de olan bir bug. Ben de çok karşılaştım.
Linkini vereceğim dosyayı indirin. Ardından Steam> steamapps kısmında "appmanifest_730" dosyasını varsa silin ardından indirdiğiniz manifest dosyasını buraya atın.

Link @GoodBye^^ ait.
Bu linkteki dosya yardımcı oldu.
Tamamını kurtaramamış olsam da 1gb indirme istiyor :D
Yani oyun olmuş 24gb buna şükrediyorum :D
Düzenleme: Oyunu indirirken dosya boyutu 6gb ya tekrar çıktı .-. baştan indirseydim keşke :D
Düzenleme2: Gittikçe beter oluyor, en iyisi oyunu baştan silip yüklemek.....

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı