Steam'de dolar kuru kaç TL'dir?

Erişim için kur güncel olabilir. Mağaza için değil. FIFA gibi oyunlar EA olduğu için güncel kur kullanılıyor bahsettiğiniz buysa. Sallıyorum evet.

Kesin cevap: Steam'in size oyun alırken vereceği Steam puanını yüze bölerek kaç dolar yatırdığınızı bulabilirsiniz.

2 yıl önce için 2.1 yazıyor ama tam bilemiyorum şimdi farklı da olabilir aynı da.

Hesap etkinleştirmesinde anlık dolar kuru geçerli diye biliyorum. Ondan sonrasında değişiyor.

Erişim için kur güncel olabilir. Mağaza için değil. FIFA gibi oyunlar EA olduğu için güncel kur kullanılıyor bahsettiğiniz buysa. Sallıyorum evet.
Oyunlar kura göre değil kendi fiyatlandırmalarına göre yapılyor. Öyle olsa 60 dolarlık oyunları 120-130 liraya alıyor olurduk. Steam sadece şu kur üzerinden fiyatlandırın diye öneri yapıyor.

Kostümlerle olup olmadığını bilmiyorum ama oyunlarda oluyor:
Örnek 1
Örnek 2
Örnek 3

Subnautica'nın fiyatı erken erişimden çıktığı için arttı. Dolar kuruna göre artsaydı daha uçuk bir fiyatta olurdu. Detroit'in fiyatı artmasının nedeni ilk çıktığında indirimde olmasıydı, site de bunu söylüyor. Cyberpunk hep aynı fiyattaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…