Evet onuda gördüm fakat sitelerin kar amacının olduğunuda düşünüyorum. O yüzden en ucuz yöntem olduğuna emin değilim. Eğer en ucuz yöntem ise biraz anlatır mısın?Bazı sitelerde 30TL karsılıgında 50level falan atlatıyorlar.
Bazı sitelerde 30TL karsılıgında 50level falan atlatıyorlar.
Onları mantıklı bulmuyorum, üstüne birazcık maliyet ekliyorlar. Verilen fazla para ile bile level atlanabilir. 30TL'ye 50 level atlayamazsınız bu arada onu da belirteyim. Artık 30 TL'nin level atlamada değeri dahi kalmadı, tabii düşük levellerde halen iş görür.Bazı sitelerde 30TL karsılıgında 50level falan atlatıyorlar.
Bazı sitelerde 30 TL karşılığında 50 level falan atlatıyorlar.
Uğraşmak istemiyorum dersen Steam level botlarından rahatça takas yapabilirsin. Eğer uğraşırım, daha ucuza gelsin, biraz cebimde kalsın diyorsan, aşağıda bıraktığım siteye gir.
Badge Pricelist :: Steam Card Exchange
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.www.steamcardexchange.net
Ardından en ucuz kart setlerini göreceksin, onları alıp işlersen level atlayabilirsin. En ucuz setleri gösteriyor bu site.
Onları mantıklı bulmuyorum, üstüne birazcık maliyet ekliyorlar. Verilen fazla para ile bile level atlanabilir. 30TL'ye 50 level atlayamazsınız bu arada onu da belirteyim. Artık 30 TL'nin level atlamada değeri dahi kalmadı, tabii düşük levellerde halen iş görür.
Yani kesin bir şey söylemeyeyim ama 200 TL ile belki 90-100 adet kart seti alabilirsin, genel olarak maliyetleri 2-2,50TL bir şey oluyor. Her kart seti 100 XP katıyor.Oww hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim. Başka bir yanıt gelene kadar kesinlikle kullanmayı planlıyorum. Ben 200 TL gibi bir meblağ yatırdımda 29 levelim sence kaç level olabilirim senin verdiğin site ile?
Uğraşmak istemiyorum dersen Steam level botlarından rahatça takas yapabilirsin. Eğer uğraşırım, daha ucuza gelsin, biraz cebimde kalsın diyorsan, aşağıda bıraktığım siteye gir.
Badge Pricelist :: Steam Card Exchange
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.www.steamcardexchange.net
Ardından en ucuz kart setlerini göreceksin, onları alıp işlersen level atlayabilirsin. En ucuz setleri gösteriyor bu site.
Onları mantıklı bulmuyorum, üstüne birazcık maliyet ekliyorlar. Verilen fazla para ile bile level atlanabilir. 30TL'ye 50 level atlayamazsınız bu arada onu da belirteyim. Artık 30 TL'nin level atlamada değeri dahi kalmadı, tabii düşük levellerde halen iş görür.
O fiyata 50 seviye olmanın imkanı yok.
Siteyi atabilir misin dostum?
Evet onu da gördüm fakat sitelerin kar amacının olduğunuda düşünüyorum. O yüzden en ucuz yöntem olduğuna emin değilim. Eğer en ucuz yöntem ise biraz anlatır mısın?