Steam'de en ucuz şekilde level nasıl atlanır?

Bu konuda fazlaca araştırma yaptım. Açılmış çok fazla konu inceledim. Bu konuyu tekrar açma sebebim: Steam'de level atlamak artık birkaç yıl öncesine göre daha da pahalılaştı. Malum dolar şu 3 yıl içinde çok fazla arttı. Ben Steam'de level atlamak için konuları incelerken bazılar ucuz oyunları satın alıp kart birleştirerek atla demiş bazıları ise sevinc bot gibi servisleri kullanarak atla demiş. Anlayacağınız insanlar bildiği yöntemi söylemiş sadece. Benim istediğim ise olabilecek en ama en ucuz şekilde nasıl level atlayabilirim? Eğer cevap bot ile atlamak ise hangi botu kullanmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim!
level atlayınca noluyo ki

Bazı kullanıcılar sürekli müşterilere indirim yapıyor arkadaşıma yapmıştı.

153 seviyeyim ve seviyemi arttırmak için kullandığım sitelerden biri steamlevels.com'du, oradan 100 doları geçik kart seti satın aldım. Hiç indirim vs. yapmadılar. Başka siteler de kullandım. Oralarda da indirime dair bir şey yoktu. 0 seviyeden 50 seviyeye gelmek için 400-600 TL'lik kart seti gerekiyor aşağı yukarı, emin misiniz o kadar indirimli kart seti satan bir kullanıcı olduğuna?

153 seviyeyim ve seviyemi arttırmak için kullandığım sitelerden biri steamlevels.com'du, oradan 100 doları geçik kart seti satın aldım. Hiç indirim vs. yapmadılar. Başka siteler de kullandım. Oralarda da indirime dair bir şey yoktu. 0 seviyeden 50 seviyeye gelmek için 400-600 TL'lik kart seti gerekiyor aşağı yukarı, emin misiniz o kadar indirimli kart seti satan bir yer olduğuna?

Evet araştırabılırsınız eminim hala duruyor mu satılıyor mu bilmiyorum ama yaptılar.

153 seviyeyim ve seviyemi arttırmak için kullandığım sitelerden biri steamlevels.com'du, oradan 100 doları geçik kart seti satın aldım. Hiç indirim vs. yapmadılar. Başka siteler de kullandım. Oralarda da indirime dair bir şey yoktu. 0 seviyeden 50 seviyeye gelmek için 400-600 TL'lik kart seti gerekiyor aşağı yukarı, emin misiniz o kadar indirimli kart seti satan bir kullanıcı olduğuna?
Steamcardexchange gibi sitelerden tek tek ucuz kart setlerini bulup satın alarak mı, yoksa dediğiniz sitelerden mi daha çok seviye atladınız?

Hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Tavsiye ettiğiniz site var mı?
Ayrıca konu dışı bir soru sormak istiyorum, toplu olarak oyun alabileceğim bir site veya eklenti biliyor musunuz hocam? 1000+ oyun istiyorum. Şu kış indirimlerinde 1-2 TL'lik oyunları toplayayım diyorum ama mantıklı mı bilemedim sırf gösteriş için :) .

Steamcardexchange gibi sitelerden tek tek ucuz kart setlerini bulup satın alarak mı, yoksa dediğiniz sitelerden mi daha çok seviye atladınız?

Dediğim tarzda siteleri yoğun olarak kullandım ben daha çok. Çünkü bütün işi benim için yapıyorlar, bot işlenmiş rozetlerime bakarak işlemediğim rozetlerin kart setlerini ayarlayıp takas gönderiyor mesela. Öbür türlü Steamcardexchange'den tek tek uğraşsam belki daha ucuza denk gelir ama işin kolayına kaçtım seviye atlama işinde ben :)

Hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Tavsiye ettiğiniz site var mı?

Ben kolay ve hızlıca hallettiği için bu tarz siteleri kullanıyorum. steamlevelmarket.com var Türk sitesi. Ama çoğu zaman steamlevels.com daha büyük satın alımlarda daha ucuza aynı miktarda kartı setini verebiliyor. Bu siteleri önerebilirim. Ama bazı kullanıcılar var ki kart setlerini en ucuzunun en ucuzuna alabilmek için Steam üzerindeki tüm level botlarını deniyorlar. O kadar kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum ben açıkçası.

Ayrıca konu dışı bir soru sormak istiyorum, toplu olarak oyun alabileceğim bir site veya eklenti biliyor musunuz hocam? 1000+ oyun istiyorum. Şu kış indirimlerinde 1-2 TL'lik oyunları toplayayım diyorum ama mantıklı mı bilemedim sırf gösteriş için :)

Yani hiç tek seferde o kadar oyun satın almadığım için maalesef bir fikrim yok.

Dediğim tarzda siteleri yoğun olarak kullandım ben daha çok. Çünkü bütün işi benim için yapıyorlar, bot işlenmiş rozetlerime bakarak işlemediğim rozetlerin kart setlerini ayarlayıp takas gönderiyor mesela. Öbür türlü Steamcardexchange'den tek tek uğraşsam belki daha ucuza denk gelir ama işin kolayına kaçtım seviye atlama işinde ben :)

Ben kolay ve hızlıca hallettiği için bu tarz siteleri kullanıyorum. steamlevelmarket.com var Türk sitesi. Ama çoğu zaman steamlevels.com daha büyük satın alımlarda daha ucuza aynı miktarda kartı setini verebiliyor. Bu siteleri önerebilirim. Ama bazı kullanıcılar var ki kart setlerini en ucuzunun en ucuzuna alabilmek için Steam üzerindeki tüm level botlarını deniyorlar. O kadar kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum ben açıkçası.

Yani hiç tek seferde o kadar oyun satın almadığım için maalesef bir fikrim yok.
Teşekkür ederim. Ben de aynı fikirdeyim sizinle hocam, direkt sitelerden almak daha rahat ama bir sorum var. Daha önce hiç steamlevels sitesinden alım yapmadım. Siz hangi ödeme yolunu kullanıyorsunuz orada? Tam olarak nasıl işliyor?

Teşekkür ederim. Ben de aynı fikirdeyim sizinle hocam, direkt sitelerden almak daha rahat ama bir sorum var. Daha önce hiç steamlevels sitesinden alım yapmadım. Siz hangi ödeme yolunu kullanıyorsunuz orada? Tam olarak nasıl işliyor?

Siteye Steam hesabınız ile giriş yapıp sonra takas URL'nizi kaydediyorsunuz. Ardından ulaşmak istediğiniz Steam seviyesini sağ taraftaki ''Dream Steam Level'' kısmına yazıyorsunuz. Sonra aşağı inince ne kadar ödemeniz gerektiği gözüküyor. Kripto vs. gibi 6 farklı ödeme seçeneği var. Ben şu ana kadar hep kart ile ödedim. Sonra sitenin kart setlerine sahip olan bot hesabı size ücretini ödediğiniz kart setlerini takas teklifi gönderiyor. Sonrası kart setleri ile rozet işleme zaten.

Siteye Steam hesabınız ile giriş yapıp sonra takas URL'nizi kaydediyorsunuz. Ardından ulaşmak istediğiniz Steam seviyesini sağ taraftaki ''Dream Steam Level'' kısmına yazıyorsunuz. Sonra aşağı inince ne kadar ödemeniz gerektiği gözüküyor. Kripto vs. gibi 6 farklı ödeme seçeneği var. Ben şu ana kadar hep kart ile ödedim. Sonra sitenin kart setlerine sahip olan bot hesabı size ücretini ödediğiniz kart setlerini takas teklifi gönderiyor. Sonrası kart setleri ile rozet işleme zaten.
Çok teşekkür ederim hocam. Deneme amaçlı her iki sitede de fiyatlara baktım. Aralarında bayağı fark varmış.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

9.70 dolar yaklaşık 180-190 TL'ye tekabül ediyor.

Ancak dolar hesabım yok hocam benim. Kart üzerinden alsak TL'ye çevirip mi alıyor direkt? Yoksa PayPal falan mı gerekiyor?

Ancak dolar hesabım yok hocam benim. Kart üzerinden alsak TL'ye çevirip mi alıyor direkt? Yoksa PayPal falan mı gerekiyor?

Kart ile ödeme seçeneğini seçtiğinizde ödenecek miktar TL'ye çevrilip kartınızdan çekilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı