vakanda foreva Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 322 8 Ağustos 2021 #1 Steam'de hiçbir oyun inmiyor %100 olduktan sonra verifying yapıyor ve yaptıktan sonra indirme duraklatıldı diyor, farklı oyunlar deniyorum yine de aynı oluyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 18,1 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
Steam'de hiçbir oyun inmiyor %100 olduktan sonra verifying yapıyor ve yaptıktan sonra indirme duraklatıldı diyor, farklı oyunlar deniyorum yine de aynı oluyor.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 630 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #2 Ayarlar kısmından indirmelere gir oradan indirme önbelleğini temizle yap. Artı 0 Eksi
KS KS vakanda foreva Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 322 8 Ağustos 2021 #3 Dark Winter dedi: Ayarlar kısmından indirmelere gir oradan indirme önbelleğini temizle yap. Genişletmek için tıkla... yaptım ama olmuyor malesef Artı 0 Eksi
Dark Winter dedi: Ayarlar kısmından indirmelere gir oradan indirme önbelleğini temizle yap. Genişletmek için tıkla... yaptım ama olmuyor malesef
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 630 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #4 Bunu yaptıktan sonra steam'den çıkış yapıp girdiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS vakanda foreva Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 322 8 Ağustos 2021 #5 Dark Winter dedi: Bunu yaptıktan sonra steam'den çıkış yapıp girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... zaten sıfırlıyor tekrar hesabı giriyorum indiriyorum gene olmuyor Artı 0 Eksi
Dark Winter dedi: Bunu yaptıktan sonra steam'den çıkış yapıp girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... zaten sıfırlıyor tekrar hesabı giriyorum indiriyorum gene olmuyor