Steam'de hourboost yüzünden ban yenir mi?

NemesisKnight13

Centipat
Katılım
23 Ekim 2021
Mesajlar
73
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Crackli olarak Hearts of Iron IV oynamıştım yaklaşık 400-500 saat arası oynamıştım, geçen günlerde Steam'den oyunu satın aldım ve hourboost ile 400-500 saate çıkartmayı düşünüyorum, hesabımda yüzlerce oyun var ve çoğunun DLC'si var. Bu hourboost işinden ban yer miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android olsa Idle Daddy önerirdim ama iOS kullandığınız görüyorum, iOS için Idle Daddy yok. PC için Idle Master vardı, o da uzun süredir desteklenmiyor diye biliyorum. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Deneyebilirsiniz.

Android vär denerim teşekkür ederim, ama bana masaüstü üzerinden kullanabileceğim ve desteklenen bir uygulama lazım ayrıca VAC sorunu teşkil etmemesi lazım.
 
Herkes illaki kullanmıştır bugüne kadar bu programları. Daha ban yiyeni görmedim.

Benim amacım hava atmak değil Steam üzerinden oyuncu arıyorum ve Hearts of Iron gruplarının çoğu Steam profili üzerinden saat kontrolü yapıyor. Cracklide 400 500 saat falan dinlemiyor maalesef. Bu yüzden tam net ve ban riski olmayan bir uygulamaya ihtiyacım var.
 
(...) VAC sorunu teşkil etmemesi lazım.
Hearts of Iron IV oyununda VAC desteği yok. Kaldı ki VAC desteği olan oyunlarda hile yazılımı kullanmadıkça ban yeme ihtimali yok.

Hour boost için desteklenen ve güncel bir program var mı konusuna gelirsek, maalesef bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı