Intel 12400F.
RX6600.
MSI MAG B660 Bazooka.
Benim için neyin uygun olduğuna siz karar veremezsiniz. Ne kullandığımı çok iyi biliyorum 2014 yılından beri düzenli olarak MacBook kullanıyorum ve Mac cihazlarımı ürettiğim React Native projelerimin debugging işlemleri için kullanıyorum yani Mac platformu benim için biçilmiş kaftan.
Normalde böyle açıklamalara girmem, belki konuyu okuyan ve benzer bir yorum yapacak kişi görsün ve bu fikirden uzaklaşsın diye bu yorumu yazıyorum. Çünkü ben bu yorumu yapmayın yazmış olamam rağmen yapmışsınız. Garip.
Mac'te oyun oynamamın sebebi projelerimi export ederken Mac tarafında boş vaktimin kalması ve bu boş vakti oyun oynayarak değerlendirmek istemem. Ve bunu sadece CIV6 için yapıyorum, örneğin CP77 veya RDR2 oyanayacaksam Dual boot sisteminde Windows'a geçip oyunumu orada oynuyorum.
Siz belli ki okuma alışkanlığı olmayan bir insansınız, tamamen ezbere bomboş bir yorum yapmışsınız. Ve bunu özellikle ben konuda Mac tarafında oyun oynanmaz tavsiyelerini kesinlikle istemiyorum bu yorumları yapacak olanlar yapmasın diye konuya yazmama rağmen böyle bir yorum yapmışsınız. Konuda sistemin Dual boot olduğunu bile yazmışım gelmişsiniz Dual boot öneriyorsunuz, Mac size uygun değil gibi sanki zevkine Mac kullanan biriymişim gibi hiçbir bilginiz olmayan bir konuda kendinizi tatmin etmek için aklınıza geleni konuyu bile okumadan yazmışsınızda yazmışınız. Okuma alışkanlığınız yok diyorum çünkü eğer var ve böyle bir yorum yazıyorsanız bu çok daha sıkıntı umarım okuma alışkanlığınızın olmayışından böyle bir yorumda bulunmuşsunuzdur.
"Ne kullandığını bilmelisin, ne için kullanılması gerektiğini de." bu mesajınızada sadece güldüm.
Neyse amacım polemik değil lütfen başka bir yorum yazmayın konuya ben vereceğiniz ikinci bir yanıta yeni bir yanıt yazmayacağım kesinlikle. Gelecekte peşin yorumlardan uzak durmanız dileğiyle iyi sosyaller.
SanDisk SSD Plus 240GB.
Intel 12400F.
RX6600.
MSI MAG B660 Bazooka.
Corsair Vengeance LPX 16 GB.