Hocam satılabiliyor, ben de sattım. Oyun olarak konu sahibine önerebileceğim 3 oyun var, yalnız rozet işledikten sonra arka planın çıkıp çıkmaması tamamen şans işi. Oyunlar: Puzzle Poker, Beats Fever ve Akihabara - Feel the Rhythm. Pahalı olan arka planların nadirlik değeri common yani sıradan olarak geçiyor, fakat para etmeyen arka planların çıkması da yüksek bir ihtimal. Bu konu hakkında forumda bir arkadaş detaylı bir konu açmıştı. Kendi deneyimimle söylüyorum, en fazla şans oranı sanırım Beats Fever ve Akihabara - Feel the Rhythm oyunlarında bulunuyor. Arka planları da ekliyorum buraya:Hayır. Cevhere dönüştürülebiliyor. Doğrudan satılmıyor.
Rahatsız edici. 2 yıldır forumda 4800 küsür mesajımla insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yanlışımız olduğunda da telafi ediyorsam göze batırmayın lütfen. Diretmedim. Sadece bilmiyordum. Araştırdım ve sonrasında özür diledim zaten.Yanlış bilgiler de rahatsız ediciydi. Üstüne üstlük yanlış diye üstüne basılmasına rağmen sizin diretmeniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.