Steam'de ki R6 dosyaları Uplay'e nasıl taşınır?

İşletim sistemi
Windows 10

PİTBULL SAMİ

Kilopat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
275
Çözümler
2
Yer
Rivia
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. 2. Rainbow hesabı olarak Uplay üzerinden R6 satın aldım ve uplay üzerinden yeni R6 hesabı ile oyunu başlatmak istediğimde Steam'de ki R6 oyun dosyalarını görmüyor ve indirmeye çalışıyor. Kısacası Steam'de ki R6 dosyalarını nasıl uplay'e gösterebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
- Uplay üzerinden R6 indirmesini başlat. Dosya indirmeye başladığı an durdur.

- Steam'de ki R6 dosyalarını kopyala.

- Uplay'de indirmesini başlattığın R6 oyunun klasörünün içine yapıştır.

- Daha sonra Uplay uygulamasına dön. İndirmeyi devam ettir. Eğer indirme kaldığı yerden devam ediyorsa Uplay uygulamasını yeniden başlatıp, indirmeyi yeniden dene. Eğer olmazsa; (Buradan sonra Uplay'e tam hakim değilim. Bu yüzden önerilerde bulunacağım. Çözüm yolunu ulaştıran yöntemi dönüş yaparak söylersen güzel olur. )

• İndirmeyi ilk önce durdur, daha sonra ise Uplay tarafından oluşturulan R6 klasörünün ismini değiştir. Burada önemli olan klasörün ilk adı. Değiştirmeden önce klasör adını bir yere not al. Klasörün ismini değiştirme sebebimiz ise, iptal edeceğimiz indirme yüzünden, oyunun dosyalarının Uplay tarafından silinmesini engellemek.

• İndirme işlemini iptal ettikten sonra, ismini değiştirdiğimiz klasörü eski adına çeviriyoruz. Daha sonra ise Uplay'de R6 indirmesini tekrar başlatıyoruz.

• Eğer Uplay dosyaları indirmek yerine doğrulama yapmaya başladıysa, başardık demektir. Doğrulama işlemi bittikten sonra Uplay, 10 GB kadar doğrulama dosyası indirebilir.
 

Geri
Yukarı