Steam'de Kullandığımız Koddan Hesap Çalınabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun kodu alacaksanız sorun olmaz, hediye yolu ile atanlardan korkmalıyız asıl.
Merhaba, Acaba neden hediye yolu ile atanlardan korkmalıyız? benim arkadaşım bir uygulamada 10-11 kişi oyun oynayarak Steam oyun kodu kazanıyor. Ara sıra bana da atıyor. Bende kullanıyorum. Korkmalı mıyım?

Merhaba, Acaba neden hediye yolu ile atanlardan korkmalıyız? benim arkadaşım bir uygulamada 10-11 kişi oyun oynayarak Steam oyun kodu kazanıyor. Ara sıra bana da atıyor. Bende kullanıyorum. Korkmalı mıyım?
Yok o arkadaş öyle demek istemedi sanırım hani parayı veriyorsunuz hediye yolu ile yollacağını söylüyorlar ama yollamıyorlar ya bundan bahsetmiş olabilir

Arkadaşınız size oyun kodu şeklinde atıyorsa korkmanıza gerek yok, hediye şeklinde satın almak pek güvenilir değil, sahip size ya atmazsa? Tüm para çöpe gider, en iyisi güvenilir sitelerden kod şeklinde satın almak.

Hatırladığım kadaıryla Batman'in tüm serisi Epic'te bedava olmuştu.
Sorunuza gelirsek hayır, hiçbir şey olmaz.

Hatırladığım kadaıryla Batman'in tüm serisi Epic'te bedava olmuştu.
Sorunuza gelirsek hayır, hiçbir şey olmaz.
Origins hariç.
@Silinen üye Eneba vergi kesti. O nedenle oyunkeyi.com üzerinden aldım. Bir sorun yaşamadım. Saniyesinde geldi kod. Yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı