Steam'de ortak hesap kullanmak yasal mı?

unrestful

Hectopat
RDR 2 oynamak istiyorum fakat oyun 300 TL, ortak hesap alırsam sıkıntı olur mu? Örneğin hesapta yasa dışı bir şey dönerse falan bundan sorumlu olma ihtimalim nedir? Daha önce ortak hesap kullanan oldu mu? Crack yönelmek istemiyorum bu yüzden böyle bir şey yapıyorum.

RDR 2 oynamak istiyorum fakat oyun 300 TL, ortak hesap alırsam sıkıntı olur mu? Örneğin hesapta yasa dışı bir şey dönerse falan bundan sorumlu olma ihtimalim nedir? Daha önce ortak hesap kullanan oldu mu? Crack yönelmek istemiyorum bu yüzden böyle bir şey yapıyorum.

Benim önerim indirimde 150 TL'ye düşüyor o zaman alabilirsin.

Hesapta nasıl yasa dışı bir şey olacak fikrim yok ama hesap satmak veya satın almak yasaktır. Offline modda oynuyorsunuz diye biliyorum RDR2 için almak isterseniz.

Hesap paylaşımı yasak sanırım. En fazla aile paylaşımı kullanın kullanıyorsanız. Oyun indirimde yarı fiyatına düşüyor o zaman alabilirsiniz. Veya yasal değil ama hesap satın alıp offline şekilde oynayabilirsiniz.

Hesap satmak ve almak yasal değil. İndirim dönemlerini tercih edin. Oyun hesabı şeklinde aldığınız oyun hesaplarını belki de sizin gibi 100 kişi daha kullanıyor, bu yüzden offline oynamanız gerekiyor.

Satın alıp çevrimdışı oynayabiliyorsunuz sorun olmuyor. Bir iki hesap almıştım fakat birden fazla kişiye satıldığı için çevrimdışı mod dışına çıkamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı