Steam'de Oyun İçin 50 Kuruş Eksik

segahleksa

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
111
Yaz indirimleri gelmişken GTA 5 almayı düşünüyorum çünkü %50 indirime girdi. Benim Steam'imde tam 89 TL var. Ama GTA 5 de 89,50 TL. Steam envanterinden eşya satamıyorum 7 Temmuz'da satabileceğim bekleme süresi var yaz indirimleri 5 Temmuz'da bitiyor. Papara (banka hesabı) hesabımda da 1 TL kaldı. Steam'de 1 TL'lik cüzdan kodu almayı düşünüyordum ama cüzdan kodları 3 TL'den başlıyor. 50 kuruşu vermeden alma şansım var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartınız varsa ve bu kredi kartının içinde bakiye olsaydı atıyorum 1-3 TL arası diyelim. Hem kredi kartından biraz hem de steam wallettan alınabiliyordu. Yani 1 TL karttan geri kalanı Steam Wallettan.
 
1 TL kaldı ise yapacağın şey çok basit. Steam mağazasından 1 TL yada 0.80 krş bir oyun satın alıyorsun banka kartın ile yapacaksın bu ödemeyi. Satın aldıktan sonra kütüphanede oyunu bul, sağ kısım da ''Destek'' yazısını gör ve gir içeri. :) İade et ve parayı steam cüzdanına gelecek şekilde seç. 90 TL 50 Krş var artık. Tabii hemen sonuçlanmıyor. 24 saat beklemen lazım.
 
Benim kartta 76 kuruş var steam hesabında 8.50 Tl kaldı. Garry' s Mod 9 Tl fakat kartta 1 Tl aşağısı kaldı mı karttan hesaba çekmiyormuş. Normalde param eksik kaldığında satın al a tıklarım sonrasında hesapta ürüne göre az fiyat olduğu için kart bilgilerini yazma ekranı açılır. Bu bölümü de geçince eksik bölümü karttan çekip ürünü hesaba alırdım ama 1 Tl aşağısı kalınca karttan ücreti hesaba almıyormuş. Şuan alınmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı