Türkiye'de diğer ülkelerin tam tersi olarak, virgül küsurat anlamına geliyor. Diğer ülkeler bin, milyon, milyar ayrımı yapmak için kullanıyor virgülü. Bu konuda niye diğer ülkelerle uyum içinde değiliz anlamıyorum.33,000 = 33
33.000 = 33000
Çeviri yaparken bunlara dikkat etmek gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar, ben bugün bir şey keşfettim. Steam'de para birimini won yapınca 156TL'lik GTA 5 0.44 kuruşa düştü. Sence para birimi won iken Türkiye parası olan 156TL'yi mi çeker karttan yoksa 0.44 kuruş mu çeker?
Eki Görüntüle 1564603
Eki Görüntüle 1564605
Ekonomi bakanı.Merhaba arkadaşlar, ben bugün bir şey keşfettim. Steam'de para birimini won yapınca 156TL'lik GTA 5 0.44 kuruşa düştü. Sence para birimi won iken Türkiye parası olan 156TL'yi mi çeker karttan yoksa 0.44 kuruş mu çeker?
Eki Görüntüle 1564603
Eki Görüntüle 1564605
Türkiye'de diğer ülkelerin tam tersi olarak, virgül küsurat anlamına geliyor. Diğer ülkeler bin, milyon, milyar ayrımı yapmak için kullanıyor virgülü. Bu konuda niye diğer ülkelerle uyum içinde değiliz anlamıyorum.
Aslında sadece Türkiye'de değil Rusya'da da bu konuda diğer ülkelerle bir uyumsuzluk var. Rusya'da bin, milyon ve milyar ayrımı yaparken nokta veya virgül kullanılmıyor onun yerine direkt sayıların arasında boşluk bırakılıyor. Mesela 45 000 000 veya 50 000 gibi. Ama dediğiniz gibi tüm ülkelerin bu konuda uyum içinde olması gerekiyor.Türkiye'de diğer ülkelerin tam tersi olarak, virgül küsurat anlamına geliyor. Diğer ülkeler bin, milyon, milyar ayrımı yapmak için kullanıyor virgülü. Bu konuda niye diğer ülkelerle uyum içinde değiliz anlamıyorum.
Dostum sen olayı çok yanlış anlamışsın 33 Won değil 33 bin Won oMerhaba arkadaşlar, ben bugün bir şey keşfettim. Steam'de para birimini won yapınca 156TL'lik GTA 5 0.44 kuruşa düştü. Sence para birimi won iken Türkiye parası olan 156TL'yi mi çeker karttan yoksa 0.44 kuruş mu çeker?
Eki Görüntüle 1564603
Eki Görüntüle 1564605
Onlarınki daha da betermiş o zaman.Aslında sadece Türkiye'de değil Rusya'da da bu konuda diğer ülkelerle bir uyumsuzluk var. Rusya'da bin, milyon ve milyar ayrımı yaparken nokta veya virgül kullanılmıyor onun yerine direkt sayıların arasında boşluk bırakılıyor. Mesela 45 000 000 veya 50 000 gibi. Ama dediğiniz gibi tüm ülkelerin bu konuda uyum içinde olması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.