Steam'de profil isminde sayılar yazıyor

381640

Hectopat
Arkadaşlar bugün Steam'de profilime girmeye çalışınca bazen yüklenemedi diye hata veriyor, bazen normal yükleniyor bazen de nickim böyle sayılı çıkıyor sorun nedir?

1655492942654.png

Mailinize bakar mısınız başka bir yerden Steam hesabınıza giriş yapılmış mı?

Hayır giriş yapılmamış ancak az önce Steam'de çevrimdışı oldum. CS 1.6 oynuyordum.

Hayır giriş yapılmamış ancak az önce Steam'de çevrimdışı oldum. CS 1.6 oynuyordum.
1655493812129.png

Böyle hata alıyorum bir de.

Bugün CS 1.6 için Crosshair kodu araken bir tane siteye girdim ve uBlock Origin siteyi engelledi virüs bulaşmış olabilir mi format atmalı mıyım?

Telefonda da profilime girerken hata veriyor herhalde Steam svlerinde ya da internetim de sorun var?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, konu pek eski olmadığı için konuyu hortlatıyorum, umarım sorun olmaz.

Aynı sorun son bir aydır bende de var. Profilim bazen normal(profil fotoğrafım ve kullanıcı adımla) görünüyor ama daha sonra, anlayamadığım bir şekilde, bu konudaki gibi, profil fotoğrafımın olduğu yerde soru işareti beliriyor ve kullanıcı adım da birtakım rakamlar olarak gözüküyor.

Nedenini hâlâ anlayamadım, bazen eski hâline dönüyor; bazen de konuyu açan arkadaş gibi profilim yüklenmiyor ve yukarıda bahsettiğim gibi sapıtıyor.

Sizce hesabım silindi mi acaba?

Ekleme: Steam Destek'ten, profilime girebildiğim bir an(çünkü bahettiğim gibi her zaman profilime giremiyorum) ticket açtım dün akşam, daha cevap gelmedi.

Steam Destek'ten açtığım ticket'a cevap geldi:
''Merhaba,

İndirim süresince Steam sunucuları bazen çok fazla yüke maruz kalabilir.

Lütfen sorunu belirli aralıklarla test edin. Sunucularımız standarda ulaştıktan sonra sorunun kendiliğinden düzelmesi oldukça olasıdır.

Eğer sorun bir saat sonra hâlâ devam ediyor olursa bu mesaja yanıt vererek bana bildirin. Eğer daha önce göndermediyseniz vereceğiniz yanıta yaşadığınız sorunun bir ekran görüntüsünü de ekleyin.''

Steam Destek'ten açtığım ticket'a cevap geldi:
''Merhaba,

İndirim süresince Steam sunucuları bazen çok fazla yüke maruz kalabilir.

Lütfen sorunu belirli aralıklarla test edin. Sunucularımız standarda ulaştıktan sonra sorunun kendiliğinden düzelmesi oldukça olasıdır.

Eğer sorun bir saat sonra hâlâ devam ediyor olursa bu mesaja yanıt vererek bana bildirin. Eğer daha önce göndermediyseniz vereceğiniz yanıta yaşadığınız sorunun bir ekran görüntüsünü de ekleyin.''

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00