Steam'de profilindeki jumpscare linkine tıklayınca virüs bulaşır mı?

Hocam bağlantıyı bir atar mısınız test edeyim sorun var mı diye?

https://pnrtscr.com/x8a3q1 linki koymuştum ama modlar sanırım silmiş :/. Jumpscare linki bu.

Jumpacareler genelde surekli yanip sonerler bu da oyleyse panel isindigi icin leke birakmis olabilir bir sure bekleyin derim ben.

Peki leke kalıcı olur mu? Siyah, kırmızı, yeşil ekranda gözükmüyor direk renklerde gözüküyor.

Steam'de oyundayken Shift Tab ekranında tıklamıştım ekranın tamamında da açılmamıştı ancak oyundan çıktıktan sonra ekranda JavaScript gibi bir şey yazıyordu. No ya tıkladım yine açıldı ses. Bir şey indirip indirmediğini de göremedims Steam ekranında olduğum için.

@backlife virüs içermez sadece ledler yanmış olabilir.

Peki leke kalıcı olur mu? Siyah, kırmızı, yeşil ekranda gözükmüyor direkt renklerde gözüküyor.
İhtimali var. Ledler yanmış da olabilir leke de olabilir. Kalıcısı geçicisi belli olmaz...

Arkadaşlar son durum bu. Monitörde sorunlar vardı zaten ancak bir günde bu hale nasıl geldi anlamadım. Bilgisayarı da 4 tane çok bilinen antivirüs ile taradım virüs çıkmadı.

Dosya Ekleri

• E07A6EAC-B858-4EF4-BB04-BDCD0898B24E.jpeg
    E07A6EAC-B858-4EF4-BB04-BDCD0898B24E.jpeg
    282,2 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar son durum bu. Monitörde sorunlar vardı zaten ancak bir günde bu hale nasıl geldi anlamadım. Bilgisayarı da 4 tane çok bilinen antivirüs ile taradım virüs çıkmadı.
Virüs değil bu monitörün paneli hasar almış.Zamanla da yayılabilir garantisi varsa servise yolla yoksa yeni monitör arayışına başla derim.

https://pnrtscr.com/x8a3q1 linki koymuştum ama modlar sanırım silmiş :/. Jumpscare linki bu.

Peki leke kalıcı olur mu? Siyah, kırmızı, yeşil ekranda gözükmüyor direk renklerde gözüküyor.

Steam'de oyundayken Shift Tab ekranında tıklamıştım ekranın tamamında da açılmamıştı ancak oyundan çıktıktan sonra ekranda JavaScript gibi bir şey yazıyordu. No ya tıkladım yine açıldı ses. Bir şey indirip indirmediğini de göremedims Steam ekranında olduğum için.

Kanka aynı olay bendede oldu ne bu troll link dimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı