Steam'de profiline kız ve anime koyan erkeğe saygım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki bir rüya belki ben anime kızıyım?

Belki ben anıme erkeğim.
Cidden anime kızlarını profil resmi yapan adamlar bana sapık gibi geliyor ya da escinsel gibi geliyor. Hiçbir zaman anlam veremedigim bir durumdur. Neden anime kızı resmi koyarsınki profil resmine. Profil resmi adı üstünde, kendini anlatan bir resim koyman lazım ya da sevdigin bir şeyin resmini. O zaman profil resmin olacak. Sen adamsın. Anime kızı degilsin ki? Konuyu açan arkadaşa +rep.

Profil fotosu kendını anlatan bir resim ise sende neden fotoğraf yok?
 
Ne yapalım canım onu da söyle de kurtulalım bu dertten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam, haklısın. Daha Steam'in sözleşmesinde yazıyor sevip ve kendine yakıştırdığın bir profil resmi koy diye. Konu sahibi de Technopat Sosyal'in en erkek adamıdır net.

Betimleme ve kelime anlarımının önemini ögrenin ondan sonra konuşun.
Profil kelimesinin anlamını ögrenin. Profil resminin amacını ögrenin. Sevdiginiz ve örnek aldıgınız birinin resmini koyabilirsiniz profil resminize başka bir amacı yok. Şimdi anime kızlarından hoşlanıyorsanız profil resminize koyabilirsiniz bu sizin anime kızı sevdiginizi gösteriyor ama bir ayrım var. Hem sevip hem kendine yakıştırdıgın şeyi profil resmine koymalısın yani seni anlatan ve kişiligine yakıştırdıgın bir şey olacak. Mesela ben evliyim eşimi çok seviyorum ve eşimin resmini kendi hesabımın profil resmi yapabilirim ama bu biraz komik ve abartı bir durum. Bir resim koyacaksam eşimle beraber olan resmimizi koyarım işte bu yaptıgım şey tam yerinde bir hareket olur. Anime kızını profil resmine koymakta böyle bir şey. Kavramları ögrenin önce ve ögrenseniz bile iş bitmiyor kavramları bilseniz bile nerede nasıl kullanacagınızı bilmiyorsunuz ve işi karıştırıp batıyorsunuz yine.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı