Steam'de saat nasıl kasılır?

arda kara 3162

Centipat
Daha fazla  
Merhaba GameSatış'da +4000 saatli CS2 hesapları satıyorlar. Ben de bu işe girmeyi düşünüyorum ama +3000 saat için 100 günden fazla oyunu açık bırakmam lazım. (Bot ile kasmak dahi imkansız) yani bir hilesi taktiği vs. var mı? Ben inanmıyorum bu insanların +3000 saat normal bir şekilde saat kastıklarına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba GameSatış'da +4000 saatli CS2 hesapları satıyorlar. Ben de bu işe girmeyi düşünüyorum ama +3000 saat için 100 günden fazla oyunu açık bırakmam lazım. (bot ile kasmak dahi imkansız) yani bir hilesi taktiği vs. var mı? Ben inanmıyorum bu insanların +3000 saat normal bir şekilde saat kastıklarına.

Oyun atmasına gerek yok ki Steam achivent Manager açsa 20 tane VDS'e verse saati kasar zaten oyunu oynamasına gerek yok.

Oyun atmasına gerek yok ki Steam achivent Manager açsa 20 tane VDS'e verse saati kasar zaten oyunu oynamasına gerek yok.
1. PC'de açtıktan sonra 2. PC'de açarsanız, oturumunuz kapanıyordu sanırsam veya oyun "oynanıyor" olarak gözüküyor. bu uygulama da aynı şekilde olur diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı