Çözüldü Steam'de Sildiğim Oyun Geri Geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seha Avunduk

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2020
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Dying Light ve Witcher 3'ü sildim. DL sildiğimde oyun diskten silindi ama tekrardan indirme geliyor. Her seferinde tekrar indirme kısmına girip kaldır demem gerekiyor. Witcher 3'te ise silmeme rağmen hiç silinmiyor. Steam'i kapatıp açtığımda geri geliyor. Zaten Cloud olduğu için dosyadan da silebilirim ama yine de bir çözümü var mı sizlere sormak istiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    499,5 KB · Görüntüleme: 60
Çözüm
Reis ben dün Steam'in ayarlarında depolama kısmında tüm kütüphaneleri onardım öyle düzeldi, gene de sağ ol.
Reis halledebildin mi ? Bende aynı sıkıntıdayım.
Vallahi hallettim halletmesine de nasıl yaptığımı inan ben de hatırlamıyorum. Şuan aklıma gelen birkaç şey var. İstersen onları dene, yine olmazsa başka çözüm yollarına bakarız.

1-Oyun dosyalarını doğrula, doğrulama tamamlandıktan sonra başka bir diske taşı ve eski diskte kalıntısı olup olmadığına bak ("steamapps" klasöründe). Eğer orda bir şeyler hala duruyorsa kalan şeyleri de temizle ve diğer diske attığın oyunu Steam'den "kaldır" diyerek sil.

2-Yine "steamapps" klasörünün içinde "downloading" diye bir klasör var, eğer orası doluysa içindeki her şeyi tamamen sil.

3-Steam'i silip tekrardan temiz bir kurulum yap. (Eskiden olurdu, hâlâ o problem var mı bilmiyorum ama Steam oyunları görmezse sende olan bir oyunun indirme seçeneğine tıkla ve oyunun kurulu olduğu klasörü birebir seç. Bunu yaptıktan sonra o diskteki oyunların hepsi tekrardan görünüyordu.)

4-Bunların hiçbiri olmuyorsa programları tüm kalıntıları ve uzantılarıyla birlikte silmeye yarayan yardımcı programlar var. Şuan isim olarak hiç bilmiyorum ama Google'da biraz araştırmayla rahatlıkla bulabilirsin. Onlardan birini indirip oyunu komple bilgisayarından kazıyabilirsin :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı