Arthur of Rivia
Centipat
Steam’de sadece Skyrim Special Edition var. O da benim sistemi zorlayabilir. Var ama ben mi göremedim? Yoksa güvenilir nereden alabilirim?
Oyunu almanız için zaten oturum açmanız gerekmekte, oyunu aldıktan sonra hemen kütüphaneye eklenecektir.Peki aldığımda Steam kütüphaneme eklenir mi? Önce oturum açmamı ister herhalde.
Sistemimi yazsam Special Edition kaldırır mı anlar mısın?Bethesda Skyrim'in görüntülenmesini kaldırdı Steam üzerinden. Sırf insanları Special Edition aldırmaya zorlamak için. Eğer direkt mağaza linkine tıklarsanız ulaşabiliyorsunuz hala Skyrim'e. Ben de gidip inatla daha pahalı olmasına rağmen DLC'ler dahil eski Skyrim'i (Oldrim) aldım. Bir de asla indirime girmiyor artık Special Edition hariç.
Çoğu kişi gıcık oldu Bethesda'ya bunun yüzünden. SE ile Oldrim arasında çok fark yok. Sisteminizi yormayacaktır. En temel fark birisi 64 BIT tabanlı diğeri 32. Yani SE daha stabil diyebiliriz fakat modlu oynamayı düşünüyorsanız Oldrim tercih edin. Çok daha fazla mod seçeneği mevcut.
Sisteminizi yazınız, Sosyal üyeleri yardımcı olacaktır.Sistemimi yazsam Special Edition kaldırır mı anlar mısın?
Sistemimi yazsam Special Edition kaldırır mı anlar mısın?
Bu site gerçekleri yansıtmıyor. Kaldırmaz dediğini düşük ayarlarda açtır çayır oynuyorum.Bu linke bakabilirsiniz: Requirements Test
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.