Steam'de tekrar TL'ye nasıl geçeriz?

Altı üstü oyun bu. Korsan oynarsın vs. bir şekilde halledersin. Sırf bunun için mültecileri resmiyette "Türk" yapmamalıyız. Kesinlikle katılmıyorum.
Hacım maalesef bu söylediğin duruma katılmakla beraber bunu engelleyemezsin. Ülkemizin geçmişinde birçok kez Türk olmayan milletlere Türk vatandaşlığı verildi ve şuan aramızda yaşayan binlerce Gürcü, Ermeni, Yahudi, Yunan, Kürt, Arap, Pers ve Bulgar gibi birçok yabancı kendisini Türk zannediyor ve öyle görüyor. Tarihi kaynaklar incelendiğinde bunun böyle olduğu maalesef anlaşılıyor.
 
"Mizah ve Eğlence" kategorisine açılacaktı sanırım. Bilerek açıldıysa bir doktora falan görünün hocam. Bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz?
 
Bu kadar abartılıcağını hiç düşünmemiştim.

Hocam nüfus artarsa kişi basına kazanılan kazanc düşmezmi ben öyle biliyorum.
Nüfus ile Steam'ın dolara gecmesinin gram elakası yok dolar kurundan dolayı dolara gectiler ruslarınkinde öyle ancak cogu oyun Rusça cevirisi var ve Rusya korsanın en fazla oldugu ülkelerden biri fiyatlar cok artarsa Ruslar korsana yönelir.

Bizim nüfusumuz 85 milyon ve bu nüfusumuza mültecilerimizi de sayarasak 100 Milyon'a yakınız diyebilirim. Benim fikrim ise şu mültecilerimizi ve halkımıza teşvik vererek nüfusumuzu arttırmalıyız. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hocam sacmalı mısınız mizah kategoriside var biliyor musunuz?
Hocam teşvikten sonra yeni Suriyeli mi olacaz?
 

Geri
Yukarı