Epic'den bedava aldığım oyunu Steam'den tekrar alıyorum, bundan nasıl kurtulurum?

Piskolojik birşey steamde bir ara durmasını seviyorsunuz bence saçma boşuna para veriyorsunuz.
Kanka Steam hesabı öyle birşey ki sanki e devlet gibi içinde geçmişin varmış gibi bu hissi uzun süredir Steam kullanan kullanıcılar iyi bilir.

Evet öyle bir havası var ama bu duyguyu kendi içinde kırması gerekiyor başlıktada bunu sormuş zaten.
Hocam adam oyun almak istemiyorum dememiş kısacası bedava oynayabildiğim oyunları Steamden almak istemiyorum demiş.

İlk defa Epic Games Launcher'i indirdim şimdi bir sürü oyun var çoğuda pahalı sanırım Epic'de olan oyunları Steam'den almayı bırakacağım ama çapraz platform desteği olmayan birkaç oyun var arkadaşlarımın oynadığı onu mecbur alacağız.

Aynısı bende de var. Metro 2033 Redux Epic Games'te vardı tekrar Steam'den aldım GTA 5 Epic'de vardı tekrar Steam'den aldım.
Hocam en iyisi EpicGames kullanmamak. Ben kullanmıyorum gereksiz bir uygulama bence. Yüksek oyunları korsan indirip fpsi test ederim fps iyiyse gider alırım Steamden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı