Steam'de yatırım yapmak için eşya önerisi

İnternetten skin alabilirsin.Mesela gamesatış.Topluluk pazarından neredeyse %25 daha ucuz oluyor.
Para Steam cüzdan üzerinde.
İnternetten skin alabilirsin.Mesela gamesatış.Topluluk pazarından neredeyse %25 daha ucuz oluyor.
Bu arada birkaç skine baktım neredeyse aynı fiyatlar. Altında yazan Steam fiyatları yanlıştı benim baktıklarımda.
Düzenleme: Şimdi bir tane buldum sitede 6 TL Steam'da 24 TL mantıklı aslında.

Çok fazla trick var ama hepsiini söylersem fiyatların düşücegine eminim o yüzden örnek olarak şunu verebilirim. Steam Card Exchange grubundan cevher ile key alıp sonra 300 400 gem fazlasına satabilirsiniz. Günde 15 20 satış yapıyorsunuz ortalama. 3 4 cevher çuvalı hergün arttırdığınızı düşünün. Belki ileride özel taktiklerimi rehber olarak açabilirim. 0 yatırıp ortalama 500 euro civarı parayı nakite dönüştürdüm.

Çok fazla trick var ama hepsiini söylersem fiyatların düşücegine eminim o yüzden örnek olarak şunu verebilirim. Steam Card Exchange grubundan cevher ile key alıp sonra 300 400 gem fazlasına satabilirsiniz. Günde 15 20 satış yapıyorsunuz ortalama. 3 4 cevher çuvalı hergün arttırdığınızı düşünün. Belki ileride özel taktiklerimi rehber olarak açabilirim. 0 yatırıp ortalama 500 euro civarı parayı nakite dönüştürdüm.
Kanka biz bizeyiz söyle gitsin hepimiz yararlanalım. 3-5 Technopat kullanıcısı yüzünden fiyatlar düşmez :D

Ortalama 1000 tane o üründen envanterimde mevcut 2 haftaya satacagım tanesi ortalama 1.7 Euro. O zaman rehber olarak yayınlayabilirim o zamana kadar malesef. 1.7 Euro ile ipucunu verdim bulabilirsiniz büyük ihtimal.

Cevher ile key alıyoruz sonra o keyi geri mi veriyoruz nasıl yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı