Selamlar hesabımda yaklaşık 25 TL var, ileride pahalanacak item arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Herhangi bir CS:GO itemi alabilirsiniz. 2 yıl önce 50 TL'ye dizdiğim envanterim şuan 150 TL.Selamlar hesabımda yaklaşık 25 TL var, ileride pahalanacak item arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar hesabımda yaklaşık 25 TL var, ileride pahalanacak item arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Para Steam cüzdan üzerinde.İnternetten skin alabilirsin.Mesela gamesatış.Topluluk pazarından neredeyse %25 daha ucuz oluyor.
Bu arada birkaç skine baktım neredeyse aynı fiyatlar. Altında yazan Steam fiyatları yanlıştı benim baktıklarımda.İnternetten skin alabilirsin.Mesela gamesatış.Topluluk pazarından neredeyse %25 daha ucuz oluyor.
Kanka biz bizeyiz söyle gitsin hepimiz yararlanalım. 3-5 Technopat kullanıcısı yüzünden fiyatlar düşmezÇok fazla trick var ama hepsiini söylersem fiyatların düşücegine eminim o yüzden örnek olarak şunu verebilirim. Steam Card Exchange grubundan cevher ile key alıp sonra 300 400 gem fazlasına satabilirsiniz. Günde 15 20 satış yapıyorsunuz ortalama. 3 4 cevher çuvalı hergün arttırdığınızı düşünün. Belki ileride özel taktiklerimi rehber olarak açabilirim. 0 yatırıp ortalama 500 euro civarı parayı nakite dönüştürdüm.
Cevher ile key alıyoruz sonra o keyi geri mi veriyoruz nasıl yani?Çok fazla trick var ama hepsiini söylersem fiyatların düşücegine eminim o yüzden örnek olarak şunu verebilirim. Steam Card Exchange grubundan cevher ile key alıp sonra 300 400 gem fazlasına satabilirsiniz. Günde 15 20 satış yapıyorsunuz ortalama. 3 4 cevher çuvalı hergün arttırdığınızı düşünün. Belki ileride özel taktiklerimi rehber olarak açabilirim. 0 yatırıp ortalama 500 euro civarı parayı nakite dönüştürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.