Steam'de yayımlamak üzere bir oyun kodlamaya başladım!

Yine de tedbiri elden bırakmayın. Mutlaka en azından Windows Defender açık dursun. Öyle antivirüsü de abartmayın, virüs diye kodları silebilir.
Kaspersky var sistemde açıkçası kendi indirdiğim Mining programı dışındaki hiçbir şeyi virüs sanmıyor Unity gibi güvenilir programları sileceğini sanmıyorum zaten silse de proje dosyalarını ellemez büyük ihtimal. Proje dosyalarını Unity'nin kendi klasöründen farklı bir klasörde tutuyorum.

Onun dışında oyunun kendi güvenliği için ek bir şey yapmayı düşünmüyorum. Crack'lenmesi veya korsan olarak Torrent'e falan düşmesi çok önemli değil, küçükken ben de korsan oyun oynardım şikayet etmeye hakkım yok o yüzden En azından cracklenecekse de Türklerin haberi olsun da onlar bedava oynasın, yabancılardan güzel bir gelir elde etmeyi düşünüyorum.

Git kullandığınızı düşünüyorum. Git ile işleri sağlama alın da.

Git kullandığınızı düşünüyorum. Git ile işleri sağlama alın da.

Commit'lerin hepsi ya freelance işler için ya kendi projelerim için. Küçük büyük fark etmez çoğu kişisel projem için repository oluşturmaya dikkat ediyorum.

Eki Görüntüle 1712327
Commit'lerin hepsi ya freelance işler için ya kendi projelerim için. Küçük büyük fark etmez çoğu kişisel projem için repository oluşturmaya dikkat ediyorum.
Çok güzel. Repo silince gidiyor yalnız o yeşiller haberiniz olsun 500'e yakın commit vardı repoları silince gitti maalesef. Git derken de şundan bahsetmiştim. Git

Hocam oyun ne durumda? Oyuna erişebilir miyiz? Erken erişim kodu gibi bir olay olursa talibiyim

Oyun bu durumda hocam

Oyun çıkacağı sırada key code çekilişi yapmayı düşünüyordum zaten. Oyunu Türk'ler için 20TL'den pahalı yapmayacağım zaten bildiğiniz üzere ama yine de durumu olmayan arkadaşlar için bir çekiliş olacak.

Olsun hocam sıkıntı etmeyin siz. Yıllarca CS2'yi bekledik. Kendi sorunlarınızı çözün vaktiniz kalırsa oyunu da yan taraftan geliştirirsiniz sıkıntı etmeyin kendinize biz bekliyoruz. İyi çalışmalar, kolay gelsin.

Çok teşekkürler hocam, sizler sayesinde hala motivasyonum dinç. Bu konudaki destek mesajları olmasa belki de projeyi şimdiden çöp kutusuna yollamıştım.

Yazılım konusunda yardıma ihtiyacın olusa beni etiketleyebilirsin. Sonuna kadar arkandayız !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…