Steam'de yayımlamak üzere bir oyun kodlamaya başladım!

Wishlist eyleriz.

Böyle bir konu açabilecek seviyedeyse projen ve bütçende varsa steam sayfası açman senin faydana olacaktır.

Böyle bir konu açabilecek seviyedeyse projen ve bütçende varsa steam sayfası açman senin faydana olacaktır.
Bütçe konusunda artık sıkıntım yok, konuyu açalı 1 seneden fazla oluyor zaten. Steam mağazasını oyunun yarısını bitirince açmayı düşünüyorum.

Bütçe konusunda artık sıkıntım yok, konuyu açalı 1 seneden fazla oluyor zaten. Steam mağazasını oyunun yarısını bitirince açmayı düşünüyorum.
Nedeni var mı? Neden yarısı? Ne kadar erken açarsan senin için o kadar iyi, oyundan oynanış videosu çekebiliyor durumdaysan ve açarsan hiç bir zararın olmaz hatta yararına olur wishlist toplarsın, oyun daha fazla insana ulaşır.

Daha fazla kişiye ulaşmak için güzel bir mağaza tasarımına ihtiyacım var, onun için de oyunun asset'lerinin birçoğu bitmiş olmalı ve en azından oyunu oynadığım birkaç video koymalıyım. Bu da oyunun yarısına yakın bir kısımda bunu yapabileceğim anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…