gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #41 oynozan dedi: Daha tam karar vermedim ama o civarlarda olacak oyunun fiyatı. Hepinizin kullanıci ismini not ediyorum, çıktığı zaman etiketleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de oyununuz çıksın param yeterse almayı düşünürüm. Güzel gözüküyor çünkü.
oynozan dedi: Daha tam karar vermedim ama o civarlarda olacak oyunun fiyatı. Hepinizin kullanıci ismini not ediyorum, çıktığı zaman etiketleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de oyununuz çıksın param yeterse almayı düşünürüm. Güzel gözüküyor çünkü.
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 597 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #42 Dostum umarım en yakın zamanda oyununu yayınlarsın. Destek olmak için hemen satın alacağım. Başarılar dilerim.
Dostum umarım en yakın zamanda oyununu yayınlarsın. Destek olmak için hemen satın alacağım. Başarılar dilerim.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ocak 2022 #43 Oyun çok güzel duruyor ama maalesef alamayacağım. Ailem izin vermez.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 9 Ocak 2022 #44 342524 dedi: Oyun çok güzel duruyor ama maalesef alamayacağım. Ailem izin vermez. Genişletmek için tıkla... Oyun çıktığı zaman forumdaki bazı kişiler tarafından çekiliş yapılır, orada şansını deneyebilirsin.
342524 dedi: Oyun çok güzel duruyor ama maalesef alamayacağım. Ailem izin vermez. Genişletmek için tıkla... Oyun çıktığı zaman forumdaki bazı kişiler tarafından çekiliş yapılır, orada şansını deneyebilirsin.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ocak 2022 #45 Ecmel dedi: Oyun çıktığı zaman forumdaki bazı kişiler çekiliş yapılır, orada şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben bu tür şeylerde şansız olduğum için kaybederim ama deneyeceğim.
Ecmel dedi: Oyun çıktığı zaman forumdaki bazı kişiler çekiliş yapılır, orada şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben bu tür şeylerde şansız olduğum için kaybederim ama deneyeceğim.
cdentypeek Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #46 @oynozan tasarım konusunda yardım etmeye çalışabilirim. Discord'dan iletişime geçer misiniz? Birkaç soru sormak istiyorum. Discord: Swarty#6875
@oynozan tasarım konusunda yardım etmeye çalışabilirim. Discord'dan iletişime geçer misiniz? Birkaç soru sormak istiyorum. Discord: Swarty#6875
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2022 #47 cdentypeek dedi: @oynozan tasarım konusunda yardım etmeye çalışabilirim. Discord'dan iletişime geçer misiniz? Birkaç soru sormak istiyorum. Discord: Swarty#6875 Genişletmek için tıkla... İstek attım hocam.
cdentypeek dedi: @oynozan tasarım konusunda yardım etmeye çalışabilirim. Discord'dan iletişime geçer misiniz? Birkaç soru sormak istiyorum. Discord: Swarty#6875 Genişletmek için tıkla... İstek attım hocam.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #48 Hem bu arada benden de bir kişiye oyun çıktığı zaman bir kişiye de çekiliş ile hediye etmeyi düşünüyorum. @oynozan oyun ne zaman çıkar bu arada.
Hem bu arada benden de bir kişiye oyun çıktığı zaman bir kişiye de çekiliş ile hediye etmeyi düşünüyorum. @oynozan oyun ne zaman çıkar bu arada.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2022 #49 Umut Nas dedi: @oynozan oyun ne zaman çıkar bu arada. Genişletmek için tıkla... Mart ayına kadar yetiştirmeyi düşünüyorum ama çok soyut bir tahmin. YKS olduğu için biraz daha uzayabilir.
Umut Nas dedi: @oynozan oyun ne zaman çıkar bu arada. Genişletmek için tıkla... Mart ayına kadar yetiştirmeyi düşünüyorum ama çok soyut bir tahmin. YKS olduğu için biraz daha uzayabilir.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #50 Tamam. oynozan dedi: Mart ayına kadar yetiştirmeyi düşünüyorum ama çok soyut bir tahmin. YKS olduğu için biraz daha uzayabilir. Genişletmek için tıkla...
Tamam. oynozan dedi: Mart ayına kadar yetiştirmeyi düşünüyorum ama çok soyut bir tahmin. YKS olduğu için biraz daha uzayabilir. Genişletmek için tıkla...