Steam'deki paralı oyunların demosunu oynayabileceğim bir yer var mı?

Babili0

Centipat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Batman Arkham Knight demosunu oynayıp kaç FPS alırım onu görüp eğer FPS oynanabilecek seviyede ise oyunu satın alacağım. Bu oyunların sınırlı ücretsiz versiyonu var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada 1 GB bir demosu var. Steam veya türevi doğrulanmış sitelerde demosunu bulamadım. Küçükte bir ihtimal olsa siteden dolayı oluşabilecek bir durumu kabul etmem. İndirip indirmemesi sana kalmış.
 
Büyük İhtimalle Yoktur Varsada Çok Çakmadır Yada Virüslüdür Ama Tam Emin Değilim Yanlış Bilgi Vermek İstemem. Büyük İhtimalle Yoktur
 
Batman Arkham Knight'ın demosu yok. Bulsan da doğru sonuç göstermez. Demoda kasmazken full sürümde kasabilir. Ama istersen YouTube'da videolarını bulabilirsin.
Örnek:
"i5 1050ti 8gb ram batman arkham knight" yazdım. Sistemime göre birkaç videonun içinden birini seçtim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video bu. Bu şekilde rahatça bulabilirsin. İyi günler.
 
Satın alıp internete bağlantısını keserek oynarsanız 2 saat olarak kaydetmiyor. İnternet yokken oynanış süresini kaydetmediği için 2 hafta içerisinde (Steam'in iade alma süresi) bitirip iade bile edebilirsiniz.
 
Demo oyun olayları çok eskiden kaldı artık öyle her oyunun demosu çıkmıyor dediğin oyunun da yoktur büyük bir ihtimalle. Demosu olsaydı Steam'de olurdu başka sitelerdeki dosyalar muhtemelen virüslü olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı