Çözüldü Steam'deki PUBG gerçek PUBG mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHYN1E

Hectopat
Makaleler
2
Selam, PUBG alacağım Steam'den, fakat girince 2D bir oyun çıktı. O oyun normal PUBG değil mi?

Ekran görüntüsü 2021-04-05 215229.png

Çözüm
Yeni sezon ile gelen mini oyun gibi birşey. Oyun içinden de oynayabiliyorsunuz.
Hala ironi olduğunu düşünüyorum. Ekran resmi alıp buraya koyacak kadar bilginiz varsa görseller arasında geçiş yapabilecek kabiliyete sahipsinizdir. Özelikle diğer görüntülerin bulunduğu alanı da ekran resminin içine eklememişsiniz.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 40
Hala ironi olduğunu düşünüyorum. Ekran resmi alıp buraya koyacak kadar bilginiz varsa görseller arasında geçiş yapabilecek kabiliyete sahipsinizdir. Özelikle diğer görüntülerin bulunduğu alanı da ekran resminin içine eklememişsiniz.
Haklısınız beyefendi yorum kasmaya çalışıyorum işim gücüm yok. (!) İRONİDİR (İRONİ)
Elli kere söyledim ama anlamıyorsunuz. Siz bu konuda bilgiliyseniz ben de sizin bilmediğiniz konularda bilgiliyim, tekrar ediyorum, saygı gösterin lütfen. Sadece emin olmak istedim.

Yanlış eleştirmiş olabilirim gücendiyseniz kusura bakmayın. Dayanağım ile fikrimi belirtim. Aynı mesajı iki kere alıntılamanıza gerek yoktu. Üstekini düzenleyebilirdiniz, saygılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı