Çözüldü Steam'deki PUBG gerçek PUBG mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yeni sezon ile gelen mini oyun gibi birşey. Oyun içinden de oynayabiliyorsunuz.
Hala ironi olduğunu düşünüyorum. Ekran resmi alıp buraya koyacak kadar bilginiz varsa görseller arasında geçiş yapabilecek kabiliyete sahipsinizdir. Özelikle diğer görüntülerin bulunduğu alanı da ekran resminin içine eklememişsiniz.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
Haklısınız beyefendi yorum kasmaya çalışıyorum işim gücüm yok. (!) İRONİDİR (İRONİ)
Elli kere söyledim ama anlamıyorsunuz. Siz bu konuda bilgiliyseniz ben de sizin bilmediğiniz konularda bilgiliyim, tekrar ediyorum, saygı gösterin lütfen. Sadece emin olmak istedim.

Yanlış eleştirmiş olabilirim gücendiyseniz kusura bakmayın. Dayanağım ile fikrimi belirtim. Aynı mesajı iki kere alıntılamanıza gerek yoktu. Üstekini düzenleyebilirdiniz, saygılar.

Yanlış eleştirmiş olabilirim gücendiyseniz kusura bakmayın. Dayanağım ile fikrimi belirtim. Aynı mesajı iki kere alıntılamanıza gerek yoktu. Üstekini düzenleyebilirdiniz, saygılar.

Sağ olun, ben de aniden patlayıp sonradan pişman oluyorum. Kusura bakmayın. İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…